F1 Manager 2023 krijgt releasedatum

F1 Manager 2023 krijgt releasedatum

Formule 1 fans - het is tijd om de motoren te starten. F1 Manager 2023 heeft nu een definitieve releasedatum: 31 juli.

F1 Manager 2023 is gemaakt door Frontier Developments en belooft verschillende terugkerende functies en nieuwe gameplay-modi om naar uit te kijken. Bekijk de gameplay trailer hier:

 

 

Word een racelegende

Dit nieuwe seizoen verbetert het originele F1 Manager 2022 met 23 nieuwe races en extra auto's, circuits, evenementen, coureurs en uitdagingen. De carrièremodus is terug en als Sporting Director moet je alles beheren, van je pitsteam tot elk detail van de auto die van de fabriek naar het circuit gaat. Je moet ook omgaan met precontracten, het vertrouwen van de coureur en gewichtsafwegingen die "van spelers verlangen dat ze een balans vinden tussen de prestaties van de auto en de betrouwbaarheid."

De eerste van de nieuwe functies is de Visor Cam, die echte lichtgewicht camera's nabootst die in de helm van een coureur zijn ingebouwd. De Visor Cam zorgt voor een nieuw niveau van onderdompeling terwijl je de race bekijkt vanuit de bestuurdersstoel.

Vervolgens is er Race Replay, een speltype waarin je de werkelijke gebeurtenissen van het huidige F1-seizoen kunt nabootsen. Je kunt kiezen tussen het spelen van een heel circuit met je favoriete team of het selecteren van een specifiek racemoment waarbij jouw beslissingen de uitkomst bepalen. Door op het juiste moment de juiste keuze te maken, kun je mogelijk de geschiedenis veranderen. Frontier Developments is van plan om Race Replay na verloop van tijd te blijven updaten met nieuwe scenario's.

Er is een speciale traktatie voor degenen die de Deluxe-editie vooraf kopen: zij krijgen het spel vier dagen eerder vrijgespeeld dan de rest. Zij krijgen ook het Exclusive Scenarios Pack en drie exclusieve racemomenten.

F1 Manager 2023 wordt op 31 juli 2023 digitaal gelanceerd voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One en Xbox Series X|S, direct daarna gevolgd door een fysieke lancering. Reserveer vandaag nog een F1 Manager 2023 PS5-sleutel via onze prijsvergelijker. En als je het vorige seizoen nog niet hebt geprobeerd, koop dan ook F1 Manager 2022.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief