FFVII Rebirth kondigt themalied en nieuwe previews aan

FFVII Rebirth kondigt themalied en nieuwe previews aan

De Game Awards, niet zomaar een prijsuitreiking maar een spektakel, kende opmerkelijke optredens onder de aankondigingen en onderscheidingen. Een van die presentaties was Herald of Darkness uit Alan Wake 2, gespeeld door Old Gods of Asgard. Het andere optreden was het debuut van "No Promise to Keep", de themasong voor het langverwachte Final Fantasy VII Rebirth, erkend als het meest verwachte spel van 2024.

Gezongen door Loren Allred, de ster die haar stem leende aan "Never Enough" in de film The Greatest Showman, laat de in-game scène zien hoe Aerith en de groep een LOVELESS scène naspelen in het theater. In de preview is ook Jessie te zien, en voor degenen die haar achtergrond kennen: voordat ze bij AVALANCHE kwam, was ze een bekende actrice in Gold Saucer.

 

 

"I am excited and humbled to bring the iconic Aerith's voice to life on 'No Promises to Keep' in FINAL FANTASY VII REBIRTH," said Allred. "The composer Nobuo Uematsu is a musical visionary who has brought so much to the world of FINAL FANTASY, and to be able to collaborate with such an innovative talent was an honor. I am so grateful to the Square Enix team and cannot wait for the world to hear this song and to play the game we've all been waiting for."

Terwijl Loren Allred optrad, rolden er ongeziene beelden in de Final Fantasy VII Rebirth trailer. We kregen de eerste glimp te zien van Cid Highwind, het laatste lid van de party, evenals de onthulling van het gezicht van fan-favoriet Vincent Valentine. Andere personages maken ook hun opwachting, zoals Dio, de eigenaar van Gold Saucer, en Dyne, de voormalige partner van Barret en de vader van Marlene.

Om spelers nog meer in verwarring te brengen, toont de trailer scènes van Zack en Cloud in Midgar. Zack praat met Marlene en ontmoet later Aerith, bedlegerig en in een diepe slaap. Er doen talloze speculaties en theorieën de ronde over waarom Zack nog leeft en Cloud nog steeds in coma ligt door de Mako-vergiftiging. Sommigen geloven dat het een parallelle tijdlijn is, terwijl anderen denken dat het een opzet is voor een toekomstige DLC.

Afgezien van deze cyclische en onbewezen theorieën, belooft Final Fantasy VII Rebirth alles te bieden. Het spel wordt geleverd met 2 cd's, een uitgebreide wereld, nieuwe personages, gameplayfuncties zoals Synergy Abilities en nog veel meer. Voor gretige fans komt het spel uit op 29 februari 2024, exclusief voor PlayStation 5, met een latere release voor pc. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste CD-sleutels voor Fantasy VII Rebirth en herbeleef of ontdek het vervolg van het verhaal van Cloud en zijn vrienden.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief