Eneba COM
 
 

Final Fantasy VII Rebirth demo staat live

Final Fantasy VII Rebirth demo staat live

De State of Play van gisteren liet de fans van Final Fantasy VII Rebirth achter met een zeer goede nasmaak. Het hele evenement stond in het teken van het tweede hoofdstuk in de reeks remakes van de klassieke RPG van Square Enix die destijds een enorme hit werd op de PlayStation-consoles. Final Fantasy VII Rebirth gaat verder met het verhaal van Cloud en zijn vrienden na de gebeurtenissen in Final Fantasy VII Remake Intergarde. De hoofdrolspeler heeft de stad Midgard achter zich gelaten en gaat nu andere locaties verkennen in zijn missie. Hoewel de nieuwe plekken die je kunt ontdekken heel bekend zullen zijn voor de liefhebbers van het originele Final Fantasy VII, kun je ze in de remake in een andere volgorde bezoeken, wat van invloed is op het verhaal.

Probeer het nu

Final Fantasy VII Rebirth introduceert nieuwigheden in het verhaal en maakt gebruik van het nieuwe gevechtssysteem dat met zijn voorganger debuteerde. In plaats van vast te houden aan de klassieke formule en alleen de graphics te verbeteren, biedt de remake een compleet andere gameplay-ervaring die modern en dynamischer aanvoelt. De fans van de klassieke game krijgen te maken met een ervaring met nieuwe visuele modi, interessante in-game mechanics en verbeterde gameplayfuncties die de mogelijkheden van de PlayStation 5 ten volle benutten.

 

 

Als je je afvraagt of Final Fantasy VII Rebirth iets voor jou is, is er momenteel een demo van het spel beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 5. De demo geeft je toegang tot het openingshoofdstuk van het spel en laat je Nibelheim verkennen. Er komt ook een tweede deel van de demo met de regio Junon op 21 februari, een week voor de officiële releasedatum van Final Fantasy VII Rebirth.

Maak gebruik van deze geweldige kans en probeer Final Fantasy VII Rebirth gratis uit. Als je besluit het spel te kopen, kun je de beste deals voor Final Fantasy VII Rebirth PS5 codes vinden met onze prijsvergelijker. We raden je ook ten zeerste aan om Final Fantasy VII Remake Intergarde te spelen voordat je je in het nieuwe avontuur stort, zodat je geen enkel deel van het verhaal mist.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief