Final Fantasy VII Rebirth ligt volgens ontwikkelaars nog steeds op schema

Final Fantasy VII Rebirth ligt volgens ontwikkelaars nog steeds op schema

Square Enix heeft officieel verklaard dat Final Fantasy VII Rebirth, deel 2 van de zeer succesvolle Final Fantasy 7 Remake, nog steeds deze winter moet verschijnen. Volgens een verklaring van producer Yoshinori Kitase verloopt het spel "soepel en volgens plan" en is een vaste lanceerdatum nu hun prioriteit:

 

 

Het lijkt erop dat Square Enix de angst voor uitstel probeert weg te nemen nadat Final Fantasy VII Rebirth in mei niet werd opgenomen in de PlayStation Showcase. Een jaar lang was het nieuws schaars, hoewel creative director Tetsuya Nomura aankondigde dat het werk aan deel 3, dat nog geen naam heeft, is begonnen. 

Een verandering in de tijdlijn

Fans hebben uitgekeken naar Rebirth sinds de voltooiing van deel 1, dat eindigde in een cliffhanger die een geheel nieuwe tijdlijn van het originele Final Fantasy VII-verhaal tekende. Zoals het einde van de Remake al aangaf, "'The Unknown Journey Will Continue." De regisseurs lieten doorschemeren dat het verhaal "aanzienlijk zal verschillen van het origineel", zodat elke speler van Rebirth zou kunnen genieten zonder het verhaal van FFVII te kennen. 

Spelers zullen deze keer ook meer vrijheid hebben om de wereld te verkennen. Volgens game director Naoki Hamaguchi "kunnen spelers met een hoge mate van vrijheid door de grote en veelzijdige wereld reizen en onderweg een groot aantal verschillende verhalen beleven."

Zullen we Final Fantasy VII Rebirth eind dit jaar zien? We kunnen alleen maar hopen dat Square Enix op tijd levert. Houd in de tussentijd onze prijslijsten in de gaten voor een Final Fantasy VII Rebirth PS5 sleutel tegen de beste prijzen. Mocht je hem nog niet hebben, dan kun je ook een Final Fantasy VII Remake PS5 sleutel bemachtigen.

  • Officiële website : FFVII Rebirth
  • Categorieën : Rollenspellen
  • Uitgever : Square Enix
  • Ontwikkelaar : Square Enix
  • Modus : Solo
  • Verschijningsdatum : 29 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief