You are here
We also support
 
 
 
 

Forza Horizon 4 is nu beschikbaar op Steam

Forza Horizon 4 is nu beschikbaar op Steam
10 mrt. 2021 12:30

Forza Horizon 4 heeft al een stabiele schare fans en het is nogal een populair videospel onder degenen die graag alle sensatie van het rijden in allerlei soorten auto's beleven. Het spel stelt je een enorme open wereld ter beschikking die het grondgebied van Groot-Brittannië voorstelt, dat je naar hartelust kunt verkennen en delen met maximaal 72 andere spelers op elke server. Het spel bevat een enorme verscheidenheid aan voertuigen die je kunt vrijspelen en tal van andere functies die bijdragen tot een geweldige race-ervaring, waaronder een dynamisch weersysteem en een route-maker. Forza Horizon 4 is beschikbaar op PC en Xbox One sinds het in 2018 verscheen, en een nieuwe versie voor Microsoft's next-gen console is ook beschikbaar sinds november 2020, maar gisteren kwam het spel eindelijk op Steam.

Je kunt Forza Horizon 4 nu kopen en spelen op Valve's digitale platform met volledige cross-play ondersteuning. Er zijn drie verschillende edities van het spel beschikbaar, Standaard, Deluxe, en Ultiem. Hun inhoud varieert van alleen het basisspel en het Formula Drift Pack op de goedkoopste tot een hele reeks extra auto's en spelpakketten in de duurste. Er zijn ook heel wat autopakketten die je apart kunt kopen om meer voertuigen vrij te spelen.

 

 

Het is nogal verrassend dat de goedkoopste Forza Horizon 4 editie $59,99/£54,99/€ 69,99 kost, zeker voor een spel dat al drie jaar oud is. Het is niet dat het spel geen echt goede ervaring biedt voor racefans, maar het lijkt een slechte zet als je bedenkt dat de meeste fans van de serie het spel waarschijnlijk al op andere platforms bezitten. Welk platform je ook kiest om te spelen, je kunt altijd de beste prijs vinden om Forza Horizon 4 te kopen op onze vergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief