You are here
We also support
 
 
 
 

Geruchten over Battlefield 6 blijven verschijnen

Geruchten over Battlefield 6 blijven verschijnen
31 mrt. 2021 19:00

Het is al meer dan twee jaar geleden dat Battlefield V uitkwam en de fans van de serie wachten nu reikhalzend op het volgende deel. Het nieuwe spel is al een hele tijd in de geruchtenmolen. Electronic Arts bevestigde een paar maanden geleden dat het volgende Battlefield spel inderdaad in ontwikkeling is en dat het aan het eind van dit jaar zal verschijnen. Het lijkt erop dat dit een opleving heeft veroorzaakt van nieuwe geruchten over Battlefield 6, dat de laatste tijd een hot topic is geworden.

Die nieuwe geruchten omvatten vermeende lekken die van verschillende insiders komen. Uiteraard moet elke keer dat we het over geruchten hebben de informatie met een korreltje zout genomen worden, want ze komt van onofficiële bronnen. Nu de disclaimer klaar is, waar gaat al die ophef eigenlijk over?

Een van de geruchten die meer aandacht krijgt is het gerucht dat het nieuwe spel gewoon Battlefield zal heten. Een tweede werd een paar maanden geleden onthuld door een zekere Thomas Henderson, die beweerde dat het spel een Battle Royale speltype zou hebben dat lijkt op Call of Duty Warzone. Dit gerucht lijkt nu des te geloofwaardiger omdat het een paar dagen geleden werd "bevestigd" door Roberto Serrano, hoofdredacteur van 4News.it. Wat heel interessant is aan dit verhaal is de tweet die het officiële Battlefield account als reactie maakte:

 

 

Het is gewoon een vleugje humor en een slimme manier om de informatie in de oorspronkelijke tweet te ontkennen, maar het is ook heel interessant. Er circuleert al meer informatie over het volgende Battlefield spel en er zijn mensen die het hebben over een "revolutionaire" campagne. Hoe dan ook, wat in de nabije toekomst inderdaad zou moeten gebeuren, is de officiële aankondiging van het spel, want Battlefield 6 staat gepland voor een release dit jaar. Al onze twijfels zouden dan een antwoord moeten vinden.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief