Instant Gaming EU
 
 

Battlefield 5

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het first-person shooter videospel, ontwikkeld door EA DICE en uitgegeven door Electronic Arts, Battlefield V is het zestiende deel in de Battlefield series die begon met Battlefield 1942, een spel dat kritisch werd geprezen om zijn massale multiplayer gevechten met kleine wapens, gepantserde voertuigen, en vliegtuigen. Het spel gaat verder op zijn voorganger door zich te richten op de Tweede Wereldoorlog. Centraal staat het concept van de squad, spelers die kunnen samenwerken en coördineren om doelen in de game te bereiken.

    De solocampagne van Battlefield 5, War Stories, zal de verhalen vertellen van mannen en vrouwen over de hele wereld die verwikkeld waren in de Tweede Wereldoorlog. Er zijn in totaal vier War Stories, Nordlys, Under No Flag, Tirailleur en The Last Tiger (verschijnt na de lancering). De eerste volgt een vrouwelijke verzetsstrijder in Noorwegen, terwijl ze vecht "voor de bevrijding van haar land van de bezettingsmacht, maar ook voor het overleven van haar familie". Under No Flag richt zich op een jonge Britse crimineel die Duitse luchtmachtbases in de Noord-Afrikaanse woestijn moet vernietigen, en Tirailleur volgt Senegalese eenheden van de Franse Koloniale Strijdkrachten terwijl ze vechten om "het Franse 'thuisland' te bevrijden dat ze zelfs nog nooit hebben gezien". In het laatste deel van War Stories wordt het perspectief verlegd naar de Duitse kant als de Tweede Wereldoorlog ten einde loopt. "Een eenzame bemanning van een Tiger-tank begint zich vragen te stellen over de ideologie die hen tot dit punt heeft gebracht", is het belangrijkste verhaal hier.

    Net als in alle Battlefield-games ligt de nadruk ook in Battlefield V op de competitieve multiplayer, en er zijn veel opties en modi, evenals vier klassen voor elke gamestijl. Bij de lancering zijn 8 maps beschikbaar, er is geen seizoenspas en alle maps na de lancering worden volledig gratis vrijgegeven voor alle spelers.

    Klassieke Battlefield-speltypen als Conquest, Domination en Team Deathmatch zijn terug te vinden op Battlefield V, en worden aangevuld met een aantal andere opties voor iedereen die de actie wil afwisselen.

    Conquest bestaat uit een kaart die is opgedeeld in meerdere sectoren. Het belangrijkste doel van beide facties is om de meerderheid van de vlaggen over de hele kaart in handen te krijgen. Squad tickets zijn belangrijk - beide partijen beginnen met elk 800 tickets. Het spel eindigt wanneer een van de facties zonder tickets komt te zitten (of wanneer de tijd op is, het team met meer tickets wint). Om het aantal tickets te verminderen moet je meer vlaggen veroveren dan je vijand (Ticket Bleed mechanic). Verover meer vlaggen om je vijand zijn tickets sneller te laten verliezen. Vergeet niet dat de dood van een speler één ticket kost. Je kunt je team redden van het verliezen van een ticket door een gewonde speler te doen herleven die op de rug van een bevriende speler wordt gedragen.

    In Grand Operations, waarin teams gedurende meerdere dagen tegen elkaar spelen, worden de wedstrijden bepaald door je eerdere prestaties. Airborne begint met je team dat uit een vliegtuig springt en op het slagveld landt om "een aanstaande invasie te leiden", terwijl Frontlines een heen-en-weer touwtrekwedstrijd is waarin beide teams voorwaarts gaan in een poging om de basis van de tegenstander te bereiken en explosieven te plaatsen. Het spel speelt zich af over vier speeldagen en meerdere maps. Afhankelijk van je prestaties op de eerste dag, kun je overvloedige voorraden hebben of zeer weinig, en deze zullen afnemen naarmate de strijd vordert. Tegen de laatste dag zul je zeer beperkte middelen hebben, en je zult niet in staat zijn om te respawnen als je gedood wordt. Grand Operations is bedoeld om echte historische gevechten na te bootsen.

    Er zullen ook geen micro-transacties zijn die de gameplay beïnvloeden. Dice heeft ervoor gekozen om je alleen cosmetische items te laten kopen met "Battlefield Currency," en deze zal na de lancering worden geïntroduceerd. Als je het spel speelt, krijg je Company Coin, waarmee je specialisaties voor wapens en voertuigen kunt kopen, en cosmetische items.

    Als je Battlefield 5 vooruitbestelt, heb je vroeg toegang tot het spel, maar krijg je ook deze in-game content.

    - Paratrooper Outfit: Kies een van de acht Special Soldier Sets om je troepen aan te passen.

    - Firestorm Ranger-set: Inclusief veiligheidsbril, lichte gevechtsoutfit en MKIII(S) Elite Combat Dagger.

    - Speciale opdrachten: Verdien beloningen en krijg een voorsprong op de concurrentie door Speciale Opdrachten uit te voeren.

    - Onmiddellijke toegang tot vijf Battlefield 1-wapens: Speel vijf van de modernste wapens uit de Eerste Wereldoorlog vrij, klaar voor gebruik in Battlefield 1, en overbrug de technologische kloof tussen de twee wereldoorlogen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Battlefield 5

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je activeringscode om het spel te downloaden van EA App.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Opmerkingen over Battlefield 5

    Juan
    Juan
    25 mei 2019 22:43on dlcompare.es
    Dejo este comentario porque estoy participando en el concurso en el que puedes ganar un juego gratis. Y es éste el que quiero xd.
    Ik laat deze reactie achter omdat ik meedoe aan de wedstrijd waarbij je een gratis spel kunt winnen. En dit is degene die ik wil.
    Eyhex
    Eyhex
    18 jan. 2019 20:54on dlcompare.fr
    Salut Dl compare, merci pour vos super prix ! J'achète tous mes jeux (Xbox et PC) sur votre site ! (J'ai pas encore craquer pour BF5 Du coup je participe à votre concours pour ce jeux ! Merci d'avance. Bisous & coeur sur vous <3
    Hoi Dl vergelijk, bedankt voor je geweldige prijzen! Ik koop al mijn games (Xbox en PC) op jullie site! (Ik heb nog niet gekraakt voor BF5. Dus ik doe mee aan je wedstrijd voor dit spel! Dank u bij voorbaat. Kusjes en hartjes voor jou &lt;3
    Seth
    Seth
    19 dec. 2018 10:45on dlcompare.fr
    Quand quelqu'un de triste joue aux jeux vidéo pour oublier, on peut dire qu'il se console. Sinon ce que je pense de ce jeu...j'ai beaucoup de mes potes qui y jouent alors c'est qu'il est surement top ^^
    Wanneer iemand die verdrietig is videospelletjes speelt om te vergeten, kunnen we zeggen dat hij zichzelf troost. Anders wat ik van dit spel vind...ik heb veel vrienden die het spelen dus het is waarschijnlijk geweldig ^^
    Seth
    Seth
    19 dec. 2018 09:44on dlcompare.fr
    Que dit une mère à son fils geek quand le dîner est servi ? Alt Tab !!! Sinon et bien dans 2-3 jours je pourrai peut-être jouer avec les copains. Et l'avis que j'ai de ce jeu est que pas mal de mes potes y jouent...donc c'est un bon jeu !! ^^
    Wat zegt een moeder tegen haar nerdige zoon als het eten opgediend wordt? Alt Tab!!! Zo niet, dan kan ik over 2-3 dagen misschien met de jongens spelen. En de mening die ik heb over dit spel is dat veel van mijn vrienden het spelen... dus het is een goed spel !!! ^^
    Abhishek
    Abhishek
    17 dec. 2018 11:18on dlcompare.com
    It's already a steal deal at this price to get it from here. Battlefield 1 and 2 are on my all time favorites list and it would be an awesome experience to win something like Battlefield 5 especially from you. Thanks for the awesome chance to win this.
    Het is al een koopje voor deze prijs om het hier te krijgen. Battlefield 1 en 2 staan op mijn all time favorieten lijst en het zou een geweldige ervaring zijn om zoiets als Battlefield 5 te winnen, speciaal van jou. Bedankt voor de geweldige kans om dit te winnen.
    Alex
    Alex
    16 dec. 2018 22:43on dlcompare.com
    I too have enjoyed the Battlefield titles without a hitch, but I've been having a love-hate relationship with Battlefield V. The dev's political correctness and bashing/insults to longtime fans made me not want to buy the game. But they've been getting their act together and dishing out very eye-catching content, so it's making me want to try the game a lot!
    Ook ik heb zonder problemen van de Battlefield-titels genoten, maar ik heb een haat-liefdeverhouding met Battlefield V. De politieke correctheid van de ontwikkelaar en de beledigingen aan het adres van fans die al lang fan zijn, zorgden ervoor dat ik het spel niet wilde kopen. Maar ze hebben hun zaakjes weer op orde en bieden zeer oogstrelende content aan, waardoor ik het spel nu heel graag wil proberen!
    Jermaine Moodie
    Jermaine Moodie
    16 dec. 2018 08:39on dlcompare.com
    Been enjoying all Battlefield titles from its earliest roots. with BF 2 and BC2 my faves. Would to get Battlefield 5 and all its goodies to come
    Ik heb van alle Battlefield-titels genoten, vanaf het begin, met BF 2 en BC2 als mijn favorieten. Zou graag Battlefield 5 en al zijn goodies te krijgen
    Jeevan Rao
    Jeevan Rao
    15 dec. 2018 02:53on dlcompare.com
    My friend has this game and it looks amazing. Especially the graphics and the overall feel to the combat system (better than BF1). Yes Yes..this is the game I would chose if I were to win the giveaway.
    Mijn vriend heeft dit spel en het ziet er geweldig uit. Vooral de graphics en het algemene gevoel aan het gevechtssysteem (beter dan BF1). Ja ja...dit is het spel dat ik zou kiezen als ik de giveaway zou winnen.
    Andrew
    Andrew
    14 dec. 2018 17:51on dlcompare.com
    This game is looking real beautiful. Hoping to jump into the franchise with this title!
    Dit spel ziet er echt mooi uit. Ik hoop in de franchise te springen met deze titel!
    Jail
    Jail
    8 jan. 2022 16:40on dlcompare.fr
    Moins bon que le 3 qui, pour moi, est le meilleur, mais c'est un excellent opus ;)
    Niet zo goed als 3, wat voor mij de beste is, maar het is een uitstekend opus ;)
    Geverifieerde opmerking
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Battlefield 5
    • Categorieën : Actie , First-Person Shooter , Militair
    • Uitgever : Electronic Arts
    • Ontwikkelaar : DICE
    • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
    • Verschijningsdatum : 22 oktober 2020
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 7
      • CPU : AMD FX-6350 / Intel Core i5 6600K
      • RAM : 8 Go
      • GPU : AMD Radeon HD 7850 2 Go /nVidia GeForce GTX 660, 2 Go
      • Opslagruimte : 50 Go
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 18
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief