You are here
We also support
 
 
 
 

Gotham Knights heeft mogelijk co-op voor 4 spelers

Gotham Knights heeft mogelijk co-op voor 4 spelers
NEWS 9 mei 2022 17:00

De aankomende superhelden actie brawler Gotham Knights kan een 4-speler co-op optie hebben, gebaseerd op een gelekte listing op zijn PlayStation pagina. Volgens een Reddit gebruiker, SuspiciousTension19, wees de pagina duidelijk op netwerkondersteuning voor 4 spelers. 

 

gotham knights 4 speler co-op

 

Oorspronkelijk hebben de ontwikkelaars verklaard dat het spel co-op voor twee spelers zou zijn, maar het is mogelijk dat we een nieuwe spelstand te zien krijgen waarin vier spelers samenwerken om de criminelen van Gotham in elkaar te slaan. Natuurlijk kun je het ook als alleen-speler spelen, patrouillerend door de wijken en achterafstraatjes van Gotham om recht te spreken.  

Gotham Knights wordt momenteel ontwikkeld door WB Games Montreal. De creative director ervan, Patrick Redding, regisseerde Splinter Cell Blacklist en Conviction

Gotham Knights stelt zich een wereld voor waarin Batman en commissaris Gordon verdwenen zijn, en alleen de vier beschermelingen van de Dark Knight overblijven.

 

Batman is dood. Het is nu aan de Batman Family - Batgirl, Nightwing, Red Hood, en Robin - om Gotham City te beschermen, hoop te brengen aan haar burgers, discipline aan haar agenten, en angst aan haar misdadigers. Je moet je ontwikkelen tot de nieuwe Dark Knight en Gotham van de chaos redden.

 

De Bat Family neemt het niet alleen op tegen mensen als de Penguin en Mr. Freeze, maar ook tegen het mysterieuze Hof van Uilen en hun moordenaars, de Talons. Het Hof zou bestaan uit de machtigste families van Gotham, en vanuit de schaduw over Gotham City hebben geregeerd.

Oorspronkelijk was het spel gepland voor een release in 2021, maar het werd uitgesteld tot later dit jaar om de ontwikkelaars tijd te geven het te polijsten. Het andere DC spel, Suicide Squad: Kill the Justice League, is helaas helemaal naar 2023 verschoven. Omdat Gotham Knights onderweg is, vind vandaag een Gotham Knights PS sleutel uit onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief