You are here
We also support
 
 
 
 

Gotham Knights onthult Nightwing en Red Hood gameplay

Gotham Knights onthult Nightwing en Red Hood gameplay
NEWS 13 mei 2022 16:00

Gotham Knights lanceert in oktober, dus is er momenteel een stortvloed aan nieuws om te bespreken. Ten eerste onthulde Warner Brothers Montreal een gameplay video voor twee leden van de cast: Nightwing en Red Hood.

 

 

Zoals je op de video kunt zien, heeft elk personage zijn eigen aanpak van de gevechten. Nightwing, alias Dick Grayson, gebruikt escrimastokken die als schokstokken dienst doen. Intussen gebruikt Jason Todd - alias Red Hood - gun-fu met een paar pistolen die vermoedelijk niet-dodelijke kogels hebben. 

Interessant is hun manier om Gotham's stadsgezichten te doorkruisen. Nightwing gebruikt een jet-aangedreven zweefvliegtuig om zich over de daken te verplaatsen. Het wordt "de vliegende trapeze" genoemd, verwijzend naar Grayson's achtergrond als voormalig trapezeartiest.

Anderzijds gebruikt Red Hood een soort mystieke kracht om platforms in de lucht te maken. Zoals regisseur Geoff Ellenor verklaarde, "gebruikt hij zijn mystieke sprong om zich over de daken te bewegen, verend door zijn eigen zielsenergie." Vermoedelijk komt dit doordat hij getraind is door een organisatie van huurmoordenaars. Een vreemde verklaring om zeker te zijn, want Red Hood is nu de enige superheld van de Bat Family die krachten vertoont - een afwijking van zijn meer geaarde stripboek oorsprong. 

Uit een eerdere gameplay video hebben we gezien dat Robin (Tim Drake) kan teleporteren en Batgirl (Barbara Gordon) met haar cape kan zweven en ook vleermuizen kan oproepen om haar vijanden aan te vallen. Van alle vier de personages wordt gezegd dat ze speelbaar zijn in 4-persoons co-op.

 

 

Het is al eerder opgemerkt dat Gotham Knights niet beschikbaar zal zijn voor oudere spelcomputers als de PS4 en Xbox One. Dit is vreemd, als je bedenkt dat de graphics zoals te zien in de gameplay video er slechter uitzien dan die van Batman: Arkham Knight, die zeven jaar eerder uitkwam. Hopelijk ziet het er beter uit als het spel in oktober verschijnt. Je kunt een Gotham Knights PS5 code krijgen met onze prijsvergelijker.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Reward event Saints Row
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief