Instant Gaming EU
 
 

Gotham Knights introduceert de nieuwe Robin

Gotham Knights introduceert de nieuwe Robin

De release van Gotham Knights staat gepland voor oktober dit jaar, maar uitgever Warner Bros. Interactive Entertainment wil ons alvast de vier leden van de Batman-familie voorstellen die de hoofdrol zullen spelen in het spel. Robin, Nightwing, Batgirl en Redhood zullen Batman vervangen als burgerwacht in de nieuwe game die geïnspireerd is op de populaire serie van DC Comics. De verdwijning van Batman heeft zijn vier vrienden gedwongen uit de schaduw te komen om de criminelen uit Gotham City ervan te weerhouden de straten te beheersen, en ze zijn klaar om het geweld te gebruiken om hun missie te volbrengen.

Gotham Knights legt de nadruk op spannende gevechten vol actie, en laat je een van de helden kiezen om tegen een nieuwe bedreiging te vechten. Het Hof van Uilen wil zijn invloed verspreiden over de criminele wereld van Gotham. Ze hebben een leger van bekwame huurmoordenaars, Talons genaamd, klaarstaan om hun bevelen uit te voeren, en de enigen die hen kunnen stoppen zijn Batmans medewerkers.

We hebben Nightwing en Red Hood in actie gezien in eerdere video's. Nu staat Robin in de schijnwerpers in een nieuwe trailer die enkele van zijn unieke vaardigheden en zijn unieke vechtstijl onthult. Heel verrassend lijkt hij door de stad te kunnen teleporteren, maar daar heeft de uitgever een antwoord op bedacht.

"Met behulp van teleportatietechnologie van de Justice League-satelliet kan Robin zichzelf over het slagveld zappen, waarbij hij snelheid en verrassing in zijn voordeel gebruikt in een gevecht. Wat hij mist aan ervaring, maakt hij goed met zijn natuurlijke intelligentie, met detective vaardigheden die gelijk staan aan, of zelfs beter zijn dan, Batman zelf. Robin gelooft heilig dat Gotham City een Batman nodig heeft en streeft ernaar om op een dag de mantel zelf over te nemen. En als het zover is, zal hij er klaar voor zijn."

De toekomst van de stad is nu in handen van de Gotham Knights. De release van het spel staat gepland voor 25 oktober op PC, Xbox Series X/S en PlayStation 5. Op onze vergelijker vind je jouw Gotham Knights code al tegen de beste prijs.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief