Kinguin sept campaign COM + BG
 
 
 
 

Gotham Knights presenteert Red Hood

Gotham Knights presenteert Red Hood
NEWS12 aug. 2022 15:30

Red Hood is de meest bijzondere van de vier helden die je in Gotham Knights kunt incarneren. Zijn verhaal is niet het enige dat hem bijzonder maakt. Hij is teruggekeerd uit de dood en heeft buitengewone krachten gekregen door ondergedompeld te zijn in de Lazarus Pit, en terwijl zijn metgezellen vooral mêlee slagen gebruiken om met hun tegenstanders af te rekenen, gebruikt de rood gemaskerde vigilante een paar pistolen. Dat verschil alleen al is genoeg om hem met andere ogen te bekijken, maar afgezien van de discussie over de dodelijkheid van zijn geweren, maakt zijn vechtstijl hem volkomen uniek. Ondanks zijn vermogen om vijanden op afstand aan te pakken, kun je verwachten dat hij vecht met een combinatie van mêlee slagen en geweerschoten op korte afstand, in plaats van een ondersteunend personage op afstand te worden. Daardoor zal hij met behulp van andere helden spectaculaire combo's kunnen uitvoeren.

Je kunt nu een goede blik werpen op Red Hood's mogelijkheden en vechtstijl in de nieuwste Gotham Knights video, die je hieronder kunt bekijken. Zoals je in de video kunt zien, zal Red Hood gebruik maken van een soort bovennatuurlijke aura om zijn gevechtscapaciteiten en de kracht van zijn schoten op te voeren. 

 

 

Het komende actiespel van WB Montreal zal de fans van DC Comics zeker opvallen met zijn indrukwekkende graphics, duistere sfeer, en spannende actie. De toevoeging van een co-op spelmodus zal het spel doen schitteren en je in staat stellen de gevechten op veel verschillende strategische manieren aan te pakken, en de uitgestrekte open wereld die je naar believen kunt verkennen is ook een behoorlijk aantrekkelijke eigenschap.

Gotham Knights komt o 25 oktober 2022 uit. het spel is alleen verkrijgbaar op PC en next-gen consoles. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste prijs op alle platforms te achterhalen en je Gotham Knights sleutel goedkoop te bemachtigen.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief