You are here
We also support
 
 
 
 

Grand Cathay is klaar voor Total War: Warhammer III

Grand Cathay is klaar voor Total War: Warhammer III
NEWS 5 okt. 2021 15:00

We kregen de gelegenheid om enkele van Grand Cathay's legers te bekijken in een eerdere Total War: Warhammer III video, maar het oostelijke rijk is zo uitgestrekt dat er nog veel meer te ontdekken valt. Creative Assembly laat ons in een nieuwe video kijken naar alle macht van de troepen die onder het bevel van het Hemelse Drakenrijk staan. De machtige troepen uit Groot Cathay blijken woest genoeg om de gevaren van het Rijk van Chaos het hoofd te bieden. Vuurspuwend drakengeschut, talloze zware infanterie eenheden, gigantische terracotta krijgers, en krachtige tovenaars van drakenafstamming zijn slechts het topje van de ijsberg, en je kunt ze in actie zien tegen de demonische troepen.

 

 

Wat bevat Total War: Warhammer III nog meer?

Naarmate de verschijningsdatum van Total War: Warhammer III dichterbij komt, weten we meer dingen over de verschillende facties in het spel. Toch moet Creative Assembly nog enkele legers introduceren die onder het bevel van de Duistere Goden staan, en misschien krijgen we binnenkort de gelegenheid ze in actie te zien. 

Een van de grote vragen over Total War: Warhammer III is hoe het zal omgaan met demonen, die de meest voorkomende soort troepen moeten zijn in de legers van Nurgle, Tzeentch, Slaanesh, en Khorne. De campagne in het spel zal ons waarschijnlijk naar het Rijk van Chaos laten reizen om de strijd tegen de Ruinous Powers naar hun gebied te brengen, maar het is moeilijk voor te stellen hoe de gebruikelijke legerbeheersingsmechanismen op de demonische troepen van toepassing zullen zijn als je ze op enig moment in het spel moet beheersen. Het zou zonde zijn om in Total War: Warhammer III vier machtige legers te hebben die de spelers niet kunnen besturen, dus we zijn er zeker van dat Creative Assembly een manier zal vinden. Immers, veel spelers zouden graag de Oude Wereld overnemen aan het hoofd van een leger demonen.

We zullen nog even moeten wachten om het antwoord te weten te komen. Intussen kun je op onze website prijzen vergelijken voor je favoriete spellen, waaronder Total War: Warhammer, Total War: Warhammer, Total War: Warhammer II, en natuurlijk Total War: Warhammer III.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief