Grounded introduceert vliegende insecten

Grounded introduceert vliegende insecten

Sinds de release in early access deze zomer heeft Grounded een groot aantal spelers samengebracht dankzij de gameplay op basis van survival in een vrij originele setting. Inderdaad, het spel plaatst je in de schoenen van een kind dat is gekrompen tot het formaat van een insect en daagt je uit om te overleven in een ooit vreedzame maar nu zeer vijandige omgeving voor jou: de achtertuin van je huis. Regelmatig wordt er extra content aan het spel toegevoegd door middel van min of meer belangrijke updates. Vooral Grounded-spelers hadden aan het eind van het jaar met de opening van het vijvergebied een aanzienlijke hoeveelheid content gekregen, wat de spelers heel wat nieuwe mogelijkheden biedt.

Een nieuwe update van vergelijkbaar belang is zojuist uitgebracht op de Grounded-testservers. Deze update zal over een paar dagen beschikbaar zijn op alle servers, en het zal een ding brengen waar spelers op hebben gewacht, namelijk vliegende insecten. Op dit moment zullen er slechts drie soorten aan het spel worden toegevoegd: bijen, muggen en vuurvliegjes. Aangezien Grounded een survival game is, betekent dit natuurlijk dat er nieuwe grondstoffen uit deze insecten verzameld kunnen worden om een verscheidenheid aan nieuwe items in het spel te maken. De toevoeging van vliegende insecten zal ook een impact hebben op de manier waarop spelers Grounded spelen door ze te dwingen om heel voorzichtig te zijn bij het kiezen van de locatie van hun basiskamp, bijvoorbeeld. 

 

 

De update verhelpt ook enkele bugs en brengt enkele verbeteringen, waaronder een functie waar spelers reikhalzend naar hebben uitgekeken: uitgeruste voorwerpen zullen geen gleuven meer innemen in de zak. Je kan de volledige patch notes hier bekijken. Als je alle content in de nieuwe Grounded update wilt testen, zijn de testservers beschikbaar voor alle spelers op Xbox en PC.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

24.41€
Grounded
Grounded
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief