Eneba COM
 
 

Grounded krijgt zijn grootste update tot nu toe

Grounded krijgt zijn grootste update tot nu toe

Obsidian Entertainment besteedt veel zorg aan de ontwikkeling van Grounded. Het spel vervolgt een reis door Early Access die al een hele tijd geleden begon, maar de studio blijft meer inhoud toevoegen om de wereld uit te breiden. Grounded is een multiplayer overlevingsspel waarin je je terugvindt tot de grootte van een mier en achtergelaten wordt om te overleven op de gevaarlijkste plek die je je ooit kunt voorstellen, de achtertuin van je huis. Het spel biedt je een meeslepend avontuur dat doet denken aan de Honey, I Shrunk the Kids film uit 1989. Grounded bevat overlevings- en basis-bouw-mechanieken en een compleet knutsel systeem dat je materialen uit je omgeving en de insecten die je weet te verslaan laat gebruiken om de uitrusting en uitrusting te maken die je nodig hebt om te overleven.

 

 

Wat zit er in de nieuwe update?

Grounded biedt je tal van biomes om te verkennen, en een nieuwe patch staat op het punt er nog een paar aan toe te voegen. De Hot and Hazy update komt op 20 oktober, en hij zal vier nieuwe biomes en acht nieuwe wezens aan het spel toevoegen. Spelers zullen de Krab Zandbak, de Zwarte Mierenheuvel, de Vuilnisbelt en de Picknicktafel kunnen verkennen. Deze locaties bieden je een nieuwe wereld van mogelijkheden, waaronder gevaarlijke gevaren en materialen om nieuwe pantsering, wapens en verbruiksartikelen te knutselen. De update bevat ook een opknapbeurt van het pantsersysteem, waardoor elk stuk je regeneratie van uithoudingsvermogen aanpast naargelang het gewicht. Voedsel is ook herwerkt, en is nu verdeeld in snacks die alleen je honger stillen en maaltijden die je ook een blijvende buff geven. 

Naarmate de tijd verstrijkt, vormt Grounded zich tot een volwaardig overlevingsspel met een unieke kijk op de wereld. Het heeft al de aandacht van veel spelers, ook al is het nog in Early Access. Als je een van hen bent en niet tot 20 oktober wilt wachten om de Hot en Hazy update functies uit te proberen, kun je inloggen op de testserver waar ze al beschikbaar zijn. Als je het spel nog moet ontdekken, kun je de beste prijs om Grounded goedkoop te kopen vinden in onze prijsvergelijker.

20.13€
Grounded
Grounded
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief