Halo: The Master Chief Collection wordt volgende week op de PC voltooid.

Halo: The Master Chief Collection wordt volgende week op de PC voltooid.

Alle fans van de Halo-serie weten dat Halo: The Master Chief Collection de beste compilatie is om de hele verhaallijn in de serie te beleven. Hoewel elk spel in de serie verschillende functies bevat, vormen ze allemaal samen een geweldige first-person shooting saga die al vele jaren een referentie in het genre is geworden. Halo: The Master Chief Collection bevat verbeterde versies van Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, en Halo 3: ODST die je nu op de PC kunt spelen, maar er is een laatste spel dat er volgende week aan wordt toegevoegd. Halo 4 is het laatste spel dat in de compilatie is opgenomen, en het zal op 17 november worden uitgebracht.

Vier jaar nadat het op Xbox beschikbaar is gekomen, zal Halo 4 eindelijk op de PC kunnen worden gespeeld. Het is het eerste originele Halo spel dat door 343 Industries is ontwikkeld en het vervolgt het verhaal in Halo 3. Nadat Master Chief en zijn AI-assistent Cortana in een ruimteschip zijn gestrand, komen ze in een mysterieuze wereld terecht en moeten ze op zoek naar de middelen om terug te keren naar de aarde door de geheimen van een oud buitenaards ras te ontrafelen. Deze nieuwe versie van het spel ondersteunt graphics in 4K UHD op 60+ FP, ultrabrede schermen en FOV-aanpassingen, evenals andere verbeterde functies. Naast de campagne, heeft Halo 4 ook verschillende multiplayer modes die door 25 verschillende kaarten kunnen worden gespeeld.

 

Deze laatste toevoeging aan Halo: The Master Chief Collection op de PC komt net op tijd, omdat de compilatie, die ook beschikbaar is voor Xbox One, volledig zal worden geoptimaliseerd voor de Xbox Series X en Xbox Series S, die zeer binnenkort beschikbaar zullen zijn. Als je The Master Chief Collection bezit, ontvang je op 17 november een gratis upgrade en kun je de singleplayer-campagne en multiplayer op 120 FPS spelen met crossplay tussen PC en Xbox-consoles.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief