Eneba COM
 
 

Helldivers 2 heeft alle verwachtingen overtroffen

Helldivers 2 heeft alle verwachtingen overtroffen

2024 begon met het onverwachte succes van Palworld, maar Helldivers 2 deed dat al snel vergeten. Natuurlijk biedt elk van de spellen een ander soort ervaring, maar de shooter van Arrowhead Game Studios is net zo populair als het spel van Pocketpair, zo niet populairder. Helldivers 2 had een wat hobbelige lancering door de massale toestroom van spelers, die veel problemen met de servers veroorzaakte. De ontwikkelaar kreeg al snel alles onder controle door de serverpopulatie te beperken en het spel draait nu soepel. Wat nog belangrijker is, is dat Arrowhead is begonnen met het uitbrengen van extra content voor het spel zoals het aanvankelijk van plan was, wat een zekere manier is om spelers in het spel te houden. De komst van mechs naar het spel heeft een grote invloed gehad op de oorlogsinspanningen, want het was behoorlijk ingewikkeld om zwaar gepantserde doelen aan te pakken, en nu hebben de strijdkrachten van Super Earth een nieuw wapen in hun arsenaal om vijanden een koekje van eigen deeg te geven.

Recordverkoop

Met deze uitgangspunten is het niet verrassend dat Helldivers 2 al meer dan 8 miljoen keer is verkocht en zich daarmee heeft gepositioneerd als een van de bestsellers van 2024. Het spel werd al snel na de lancering PlayStation's grootste lancering ooit op Steam. Vrijwel niemand had zulke goede resultaten verwacht voor de game, die volgens sommige experts in de industrie "ver boven verwachting" lijkt te presteren. Arrowhead Game Studios lijkt goed in staat om spelers geïnteresseerd te houden in het spel en nu wijzen geruchten op de toevoeging van een nieuwe factie aan het spel, hoewel hierover nog niets is bevestigd.

 

 

Helldivers 2 hanteert een unieke benadering van de actie waarbij de ontwikkelaars de voortgang van de campagne in de gaten houden en in realtime reageren op de gebeurtenissen. Dit alleen al garandeert de best mogelijke ervaring voor de spelers, die niet echt kunnen anticiperen op wat ze kunnen verwachten behalve een uitdagende ervaring. Het aantal verkochte exemplaren van Helldivers 2 op pc en PlayStation blijft elke week groeien en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal stoppen. Ondertussen lijken de meeste andere coöperatieve shooters te stagneren.

Als je op zoek bent naar een uitzonderlijke coöperatieve ervaring die je urenlang aan het scherm gekluisterd houdt, gebruik dan onze prijsvergelijker om de beste aanbiedingen voor Helldivers 2 te bekijken en maak je klaar om je onder te dompelen in een epische oorlogservaring terwijl je vecht voor Super Earth.

23.41€
Helldivers 2
Helldivers 2
 • Categorieën : Actie
 • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
 • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
 • Modus : Solo, Co-op
 • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
 • Categorieën : Actie
 • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
 • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
 • Modus : Co-op
 • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief