Instant Gaming EU
 
 

Helldivers 2 ziet er geweldig uit in de nieuwste trailer

Helldivers 2 ziet er geweldig uit in de nieuwste trailer

Helldivers 2 belooft een meeslepende coöperatieve ervaring voor iedereen die op zoek is naar actievolle gameplay. Het spel speelt zich af in een melkwegstelsel dat wordt verscheurd door oorlog en geeft je de taak om de mensheid te beschermen en te vechten voor de toekomst van Super Earth. In een scenario dat doet denken aan Starship Troopers, kruip je in de huid van een soldaat in een campagne om vijandige buitenaardse krachten in het heelal uit te roeien.

Helldivers 2 bevat aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger en wijzigingen in het third-person perspectief om een ervaring te bieden die nog spannender is. Met een overvloed aan wapens en gadgets tot je beschikking en het delen van gameplay met maximaal drie andere spelers, biedt de game een tactische benadering van gevechten waarbij teamwork de sleutel tot succes is. Geweren, straalwapens, explosieven, schilddrones en andere soorten uitrusting zorgen voor een breed scala aan loadouts om je aan te passen aan elk type vijand en onverwachte situatie op het slagveld.

Een kijkje van dichtbij

De beelden van Helldivers 2 lieten tot nu toe wat twijfel bestaan over de graphics, maar die zijn weggenomen in de nieuwste video van het spel. De beelden die een paar dagen geleden werden onthuld tijdens Sony's State of Play laten een hogere definitie zien en positioneren het spel veel beter voor de aanstaande lancering.

 

 

Helldivers 2 wordt op 8 februari exclusief voor PlayStation 5 en PC beschikbaar. De game biedt talloze manieren om je spelervaring te verbeteren met het Warbonds-systeem, waarmee je toegang krijgt tot nieuwe cosmetica en krachtige wapens en uitrusting die nieuwe teamstrategieën en tactische opties mogelijk maken.

Als je het leger wilt inschakelen om Super Earth te verdedigen, gebruik dan onze prijsvergelijker om een Helldivers 2 spelcode te kopen en maak je klaar om volgende week in actie te komen.

26.00€
Helldivers 2
Helldivers 2
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : Sony Interactive Entertainment
  • Ontwikkelaar : Arrowhead Game Studios
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : 8 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief