Homeworld 3 brengt je de beste realtime strategie

Homeworld 3 brengt je de beste realtime strategie

De diepgaande aandacht voor details en de meeslepende ervaring hebben de Homeworld-serie tot een wereldwijde referentie gemaakt in het genre van sci-fi RTS-games. De eerste twee delen in de serie zijn veelgeprezen videogames die de aandacht trokken van veel spelers, maar de aankomende release van Homeworld 3 zal zijn voorgangers ver achter zich laten. Ontwikkelaar Blackbird Interactive heeft veel moeite gedaan om van het nieuwe spel een waar meesterwerk te maken. Door de klassieke mechanica als basis te gebruiken en nieuwigheden zoals een roguelike modus te introduceren, heeft de studio het spel gemaakt waar de fans van de serie op zaten te wachten.

Volledig overzicht

Homeworld 3 blijft het verhaal van de Hiigarans volgen in een spannende campagne waarin ze het opnemen tegen een nieuwe bedreiging, The Anomaly. In de rol van Karans opvolger Imogen S'jet kun je in de game beginnen aan een epische reis door de melkweg terwijl je grondstoffen verzamelt, informatie over de vijand verzamelt en een omvangrijke vloot opbouwt die het tegen de vijand op kan nemen. Het spel bevat veel nieuwe functies die de gameplay naar een hoger niveau tillen en je kunt de nieuwste video van Gearbox bekijken voor een volledig overzicht van wat Homeworld 3 te bieden heeft.

 

 

Misschien wel de meest interessante toevoeging aan Homeworld 3 is de roguelike modus War Games. Dit is een unieke ervaring voor maximaal drie spelers die je kunt delen met je vrienden. Spelers nemen het op tegen steeds moeilijkere uitdagingen en kunnen tussen de ontmoetingen door hun vloot verbeteren. Ook de Skirmish-modus komt terug als een andere manier om van de ervaring te genieten, dit keer in de vorm van spannende PvP-gevechten. En als je benieuwd bent naar de content na de lancering, de ontwikkelaar heeft veel in petto voor de toekomst.

Met al deze functies en gameplaymodi is Homeworld 3 de perfecte keuze voor fans van sci-fi RTS videogames. Het spel is vanavond beschikbaar op PC en je kunt op elk moment een goedkope Homeworld 3 Steam key kopen met onze prijsvergelijker als je staat te popelen om het sterrenstelsel te verkennen.

29.56€
Homeworld 3
Homeworld 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief