Instant Gaming EU
 
 

Homeworld 3 is een paar maanden vertraagd

Homeworld 3 is een paar maanden vertraagd

Ontwikkelaar Blackbird Interactive heeft wat problemen om de ontwikkeling van Homeworld 3 op tijd af te ronden. De release van het derde deel in de populaire sciencefiction RTS-serie stond gepland voor 8 maart, maar het spel is nog niet waar de studio op gerekend had. Twee maanden lijken echter genoeg om het spel in een goede staat te brengen en de functies te polijsten zodat het een waardige opvolger van Homeworld 2 wordt. Na uitgebreide playtesting is de studio tot de conclusie gekomen dat 13 mei een geschiktere datum is om het spel uit te brengen en de spelers de ervaring te bieden die ze van plan zijn te leveren.

"After careful analysis of feedback, we made the decision to delay the global launch of Homeworld 3 until May 13, with advanced access set for May 10, to ensure that we’re making the final tweaks needed to deliver at the level of quality that we strive for and you deserve."

Dit is niet de eerste keer dat de release van Homeworld 3 is uitgesteld. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat dit nog een keer zal gebeuren. Het ontwikkelingsproces lijkt bijna voltooid en het bewijs daarvan is dat je het spel nu zelfs zelf kunt proberen dankzij een demo.

 

 

Voer het bevel over je moederschip

Er is momenteel een gratis demo van Homeworld 3 beschikbaar op Steam. Het geeft spelers de kans om de nieuwe War Games-modus uit te proberen. Deze spannende spelstand is een roguelike-ervaring waarin maximaal drie spelers samen verschillende gevechtsuitdagingen aangaan. Na het voltooien van elke uitdaging kunnen de schepen in elke vloot worden geüpgraded voor de volgende ronde.

Deelnemers aan de Homeworld 3-demo moeten weten dat hun voortgang wordt meegenomen naar het hoofdspel als ze dat later aanschaffen. Zoals gebruikelijk kun je onze prijsvergelijker gebruiken om de beste kortingen te bekijken en een Homeworld 3 Steam key vooruit te bestellen.

Deelnemers aan de Homeworld 3-demo moeten weten dat hun voortgang wordt meegenomen naar de hoofdgame als ze die later aanschaffen. Zoals gewoonlijk kun je onze vergelijker gebruiken om de beste kortingen te bekijken en een Homeworld 3 Steam key te bestellen voordat de game uitkomt.

28.36€
Homeworld 3
Homeworld 3
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief