Hood: Outlaws and Legends toont zijn unieke gameplay

Hood: Outlaws and Legends toont zijn unieke gameplay

We hebben veel competitieve spellen gezien waarin je je moed, verstand en vaardigheden op de proef moet stellen tegen andere spelers, maar Hood: Outlaws and Legends biedt de spelers een reeks functies die de gameplay even uniek als spannend maken. Stel je voor dat je de leider bent van een groep outlaws die erop uit is een zwaar bewaakte schat te stelen. Je moet vooruit plannen en de vaardigheden van elk lid van je team zo goed mogelijk gebruiken als je wilt slagen. Maar wat gebeurt er als je niet de enige bent die hetzelfde doel voor ogen heeft? Zal je in staat zijn de zetten van je tegenstanders te voorspellen en ze te slim af te zijn? Misschien geef je de voorkeur aan een directere aanpak en overval je je tegenstanders gewoon en beroof je ze nadat ze de schat voor je hebben gehaald. Hood: Outlaws and Legends maakt al die mogelijkheden werkelijkheid en je kunt nu een goede blik werpen op de gameplay ervan in een gloednieuwe video.

 

 

In Hood: Outlaws and Legends is elk van de personages in je groep gespecialiseerd op een bepaald gebied. De Ranger is een dodelijke sluipschutter die in staat is vanuit een veilige positie elke vijand met dodelijke precisie uit de weg te ruimen. De Jager is een dodelijke sluipmoordenaar die elke bedreiging in het geniep kan benaderen en ze op de snelste manier kan uitwissen. De Brawler is een kracht van vernietiging die met zijn brute kracht elke vijand kan overmeesteren. De Mysticus tenslotte is een magische gebruiker die zijn kameraden kan genezen en verborgen bedreigingen kan opsporen, terwijl hij de schedels van zijn tegenstanders inslaat met een dodelijke vlegel. Hun vaardigheden leren combineren is de sleutel tot succes in Hood: Outlaws and Legends, maar bedenk dat je naarmate ze heists voltooien en ervaring opdoen meer vaardigheden, perks, en uitrusting voor ze kunt vrijspelen, waardoor het nog interessanter wordt.

We konden al enkele andere video's bekijken die zich richten op de verschillende klassen in het spel, maar deze video is perfect om Hood: Outlaws and Legends nauwelijks een maand voor de lancering te ontdekken. Als een legendarische misdadiger worden in de middeleeuwen je aantrekkelijk lijkt, is Hood: Outlaws and Legends 10 mei verkrijgbaar op PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, en Xbox Series X/S.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief