Hood: Outlaws and Legends' gameplay onthuld

Hood: Outlaws and Legends' gameplay onthuld

Focus Home Interactive biedt ons de mogelijkheid om het leven van een outlaw in de middeleeuwen te beleven in een gloednieuwe kijk op het actiegenre. In Hood: Outlaws and Legends neem je het op tegen multiplayer overvallen in een gewelddadige wereld waarin alles draait om het stelen van de buit en het te slim af zijn van rivaliserende bendes in een felle en intense competitie. Het spel bevat missies waarin je deel uitmaakt van een groep outlaws die het opneemt tegen een rivaliserende groep. Jullie hebben beiden hetzelfde doel: het stelen van een bepaalde schat die zwaar bewaakt wordt door NPC's. In deze drievoudige confrontatie moet je vóór de ontmoeting een goed plan bedenken als je wilt slagen, maar je moet ook je strategie ter plekke aanpassen om de bewegingen van je tegenstanders tegen te gaan.

 

 

Hood: Outlaws and Legends bevat een verscheidenheid aan gameplay mechanieken en alleen door ze onder de knie te krijgen en de vaardigheden van je personage optimaal te gebruiken zul je in staat zijn de schat te stelen en ongeschonden te ontsnappen. Er zijn verschillende klassen waaruit je in het spel kunt kiezen, waaronder Ranger, Bruiser, Jager en Mystic. Elk van hen heeft een andere set vaardigheden en het is aan jou om ze te combineren om bij elke missie het best mogelijke resultaat te bereiken.

We kunnen de Ranger van dichterbij bekijken in de nieuwste Hood: Outlaws and Legends video. Het onthult details over de vaardigheden van de ranger en geeft ons ook een idee van hoe ze gebruikt kunnen worden om allerlei gevaarlijke situaties aan te pakken die we tijdens een overval kunnen tegenkomen.

 

 

De lancering van Hood: Outlaws and Legends is gepland voor 10 mei op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S, en PC. Als je het spel pre-ordert krijg je er drie dagen eerder toegang toe en ontvang je The Forest Lords Pack, dat 4 extra outfits en 4 wapen skins bevat om je personage aan te passen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief