Hood: Outlaws and Legends krijgt een PvE speltype

Hood: Outlaws and Legends krijgt een PvE speltype

Hood: Outlaws and Legends biedt je een unieke combinatie van mechanieken om je als geen ander spel in de criminele wereld van de Middeleeuwen te verdiepen. Je kunt je met andere rovers groeperen voor overvallen waarin je schatten moet stelen uit een zwaar verdedigde toren. Het addertje onder het gras is dat je het moet opnemen tegen een andere bende die hetzelfde probeert te doen. Of je ervoor kiest het gewelddadig of op een sluipende manier te doen is helemaal aan jou, en het maakt niet uit of je de schat van de bewakers of van de tegenstandersbende weet te stelen, als je de buit maar krijgt. Het spel heeft een gemengde ontvangst gehad, want veel spelers vinden dat het zou profiteren van wat extra inhoud, maar ontwikkelaar Focus Home Interactive maakt al wat vorderingen in de goede richting. Update 1.4 voor Hood: Outlaws and Legends werd vorige week becommentarieerd tijdens een dev vlog, en is zojuist live gegaan. De update brengt verschillende toevoegingen aan het spel die helpen om enkele van de meest voorkomende klachten van de spelers op te lossen.

Update 1.4 brengt de gevechten in Hood: Outlaws and Legends in evenwicht door het moeilijker te maken spelers te stunlocken. De matchmaking is verbeterd en verschillende bugs zijn verholpen. Je vindt de officiële patch notes hier. Maar de vlog onthulde ook enkele feiten over komende inhoud voor het spel. Het spel krijgt deze maand een nieuwe kaart, en het zal in de toekomst ook een PvE modus krijgen. De NPC's zullen in deze spelstand veel moeilijker aan te pakken zijn, dus je kunt een snelle dood verwachten als je ontdekt wordt terwijl je door de vijandelijke vesting sluipt. Een nieuw personage en andere verrassingen worden in de loop van deze zomer toegevoegd en in september zou er een gevechtspas met veel vrij te spelen spullen moeten komen.

 

 

Al die toevoegingen zullen helpen om Hood: Outlaws and Legends in goede vorm te houden. Het spel heeft veel potentie en het heeft al de aandacht getrokken van veel spelers. Als je het nog niet geprobeerd hebt, kun je het zoals gewoonlijk tegen de beste prijs vinden dankzij onze prijsvergelijker op elk moment. Hood: Outlaws and Legends is verkrijgbaar op PS4, Ps5, Xbox One, en Xbox Series X/S.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Will you join Joel and Ellie as they travel across the United States in an epic adventure in  The Last of Us Part 1 Remake? - 66
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief