Hyrule Warriors: Age of Calamity maakt zich klaar voor de lancering met een nieuwe video

Hyrule Warriors: Age of Calamity maakt zich klaar voor de lancering met een nieuwe video

Iets meer dan twee maanden geleden aangekondigd, Hyrule Warriors: Age of Calamity komt morgen op de Nintendo Switch aan. Hoewel de meeste spelers vooral wachten op het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild op Nintendo's hybride systeem, is dit spel dat niemand echt verwachtte eind 2020 nog steeds een leuke verrassing, vooral omdat het spelers meer laat weten over het verhaal dat voorafging aan de gebeurtenissen in Breath of the Wild.

Zoals bij de meeste videospellen het geval is, gaat de op handen zijnde lancering van het spel gepaard met een introductietrailer. In dit geval heeft Nintendo het spel gepubliceerd en kun je het hieronder bekijken. Hoewel de trailer niet veel nieuwe dingen over Hyrule Warriors: Age of Calamity onthult als je het vergelijkt met de vorige, kun je een glimp opvangen van het rijk van Hyrule en de personages in het spel.

 

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity vindt plaats 100 jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild en omvat de gebeurtenissen die plaatsvonden toen Ganon in het rijk verscheen. Naast Link kun je Zelda, Impa en de vier wonderen, Urbosa, Mipha, Revali en Daruk, maar ook goddelijke wezens in bepaalde fasen van het spel besturen. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden, en het is mogelijk om ze te levelen door gevechtservaring op te doen. Hoewel het in dezelfde tijdlijn en hetzelfde verhaal past als Breath of the Wild, Hyrule Warriors: Age of Calamity heeft er qua gameplay niets mee te maken. Het is geen open-wereld RPG, maar een hack 'n' slash game waarin je tegen hordes vijanden vecht, wat, toegegeven, behoorlijk opwindend is.

Je kunt ook je eigen mening geven over Hyrule Warriors: Age of Calamity, want er is een gratis demo beschikbaar in de Nintendo eshop, waarmee je door de beginfase van het spel kunt spelen. 

Deze duurt ongeveer een uur en stelt je in staat om drie van de personages, Link, Impa en Zelda te ontdekken. Als je de demo al hebt voltooid en je staat te popelen om te wachten op Hyrule Warriors: Age of Calamity, is vanaf morgen beschikbaar.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief