Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass' inhoud is onthuld

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass' inhoud is onthuld

Ook al is Hyrule Warriors: Age of Calamity is niet het vervolg op Breath of the Wild waar alle fans reikhalzend naar uitkijken, maar het is best een interessant spel voor iedereen die meer over Link's verhaal te weten wil komen. Het is heel waar dat de gameplay stijl van het door Omega Force ontwikkelde spel totaal verschilt van wat de fans van The Legend of Zelda gewend zijn. Hyrule Warriors: Age of Calamity legt de nadruk op actie en gevechten boven andere factoren, maar stelt de spelers toch in staat meer te ontdekken over de gebeurtenissen die honderd jaar voor Breath of the Wild plaatsvonden en in een episch avontuur meer te weten te komen over het verleden van Hyrule.

Dat alles gezegd hebbende, Hyrule Warriors: Age of Calamity was een van de aandachtspunten tijdens de Nintendo Direct van gisteren, en het Japanse bedrijf onthulde het soort inhoud dat in de komende maanden naar het spel komt via een Expansion Pass.

 

 

Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass zal twee golven downloadbare inhoud bevatten. De eerste komt op 28 mei 2021, en zal het rooster van speelbare personages in het spel uitbreiden, en ook nieuwe vijanden, wapens en uitdagingen in het Royal Ancient Lab toevoegen. Later, in november, zal de tweede partij inhoud nieuwe personages, stadia, personage vignetten, en vaardigheden bevatten. Als je Hyrule Warriors: Age of Calamity Expansion Pass vanaf 28 mei, ontvang je ook een exclusief wapen en een kostuum voor Link in het spel.

Hyrule Warriors: Age of Calamity is verkrijgbaar op Nintendo Switch en je kunt de beste prijs om het te kopen vinden in onze vergelijker. Als je het spel wilt uitproberen voordat je het koopt, is er een demo van het spel beschikbaar in de Nintendo eShop die je toegang geeft tot het eerste hoofdstuk van het spel.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief