Instant Gaming EU
 
 

Een tweede Hyrule Warriors: Age of Calamity DLC is vandaag beschikbaar

Een tweede Hyrule Warriors: Age of Calamity DLC is vandaag beschikbaar

De fans van Link en prinses Zelda hebben een comfortabel onderkomen gevonden in Hyrule: Warriors Age of Calamity terwijl ze wachten op de release van een nieuw deel in de serie dat meer lijkt op The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Age of Calamity biedt immers een heel andere ervaring waarbij puzzels, platformen en tal van andere RPG-elementen terzijde gelaten worden om zich te concentreren op spannende hack and slash gevechten. Als een soort prequel op Breath of the Wild laat het je dingen ontdekken over Link's verleden en de gebeurtenissen voor de terugkeer van Ganon, en dat is een belangrijk deel van zijn aantrekkingskracht voor de fans van Zelda spellen.

Hyrule Warriors: Age of Calamity zag zijn inhoud al eerder uitgebreid met een DLC, maar een nieuwe is al beschikbaar onder de naam Wave 2: Watcher der Herinneringen. Deze nieuwe uitbreiding voegt nieuwe gebeurtenissen toe aan het verhaal in het spel: de Slag om Kakariko Village, de Slag om Goponga Village, en andere. Het voegt ook verschillende nieuwe locaties toe die de spelers kunnen verkennen, zoals het enorme Colosseum. Age of Calamity spelers die deze DLC kopen krijgen ook toegang tot personages als Purah en Robbie, en extra acties voor andere personages

 

 

Wave 2: Watcher der Herinneringen is de tweede DLC die bij Hyrule Warriors: Age of Calamity Uitbreidingpas. Als je de pas al bezit, kun je nu al gratis genieten van alle nieuwe inhoud op je Nintendo Switch. Het is je beste optie om alle extra inhoud te krijgen die tot nu toe voor het spel is uitgebracht. Als je een fan bent van The Legend of Zelda maar deze andere benadering van gevechten in de wereld van Hyrule nog moet ontdekken, kun je spelprijzen vergelijken en de beste prijs vinden voor Hyrule Warriors: Age of Calamity op onze prijsvergelijker.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief