Instant Gaming EU
 
 

Hyrule Warriors: Age of Calamity

  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Hyrule Warriors: Age of Calamity is gebaseerd op de gameplay-mechanieken van de games in de Hyrule Warriors-serie en neemt je 100 jaar mee naar het verleden om de gebeurtenissen die het verhaal in The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebben voortgebracht uit de eerste hand te ervaren. In dit nieuwe avontuur ga je samen met Link, prinses Zelda, de vier Champions en andere vrienden de strijd aan met hordes Bokoblins, Lynels en andere kwaadaardige wezens om te voorkomen dat ze het koninkrijk Hyrule vernietigen.



    Hyrule Warriors: Age of Calamity is een hack and slash game, en elk van de speelbare helden in het spel heeft de beschikking over een breed scala aan wapens en magische krachten die ze zullen moeten gebruiken in hectische gevechten. Terwijl je de wereldkaart verkent en verschillende scenario's en missies voltooit, ontmoet je bekende personages uit het Legend of Zelda-verhaal en ook enkele vijanden. Het spel bevat ook een wapenlevelsysteem waarmee je je wapens kunt verbeteren met de materialen die je tijdens de missies verzamelt.



    Hyrule Warriors: Age of Calamity is niet je gebruikelijke Legend of Zelda-spel, maar het laat je veel plezier beleven terwijl je het verhaal ontrafelt en als je favoriete personages uit de serie kunt spelen.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hyrule Warriors Age of Calamity

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Opmerkingen over Hyrule Warriors: Age of Calamity

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief