Instant Gaming EU
 
 

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai introduceert gevechtsstijlen

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai introduceert gevechtsstijlen

Square Enix heeft meer details en onderdelen onthuld over de verschillende vechtstijlen van de speelbare personages - Dai, Popp, Maam en Hyunckel - in het aankomende actie-rollenspel Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai! Er staat ook Dragon Quest Monsters: The Dark Prince in de ontwikkelingsachterstand van Square Enix voor liefhebbers van turn-based games. De Monsters-serie is een andere spin-off van Dragon Quest die spelers de mogelijkheid biedt om de geliefde wezens uit de game te temmen en te besturen.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai ga je als Dai en zijn vrienden op een spannende zoektocht in de strijd tegen het Duistere Leger en hun ontelbare monsters. Gebruik de unieke aanvallen, beschermings- en ontwijkmogelijkheden van elk personage tegen de vijand, en de iconische vaardigheden en spreuken uit de "DRAGON QUEST: The Adventure of Dai".

 

 

De Discipelen van Avan - Dai, Popp, Maam en Hyunckel - hebben elk verschillende unieke aanvallen, vaardigheden en Coups de Grâce-vaardigheden die spelers snel onder de knie zullen krijgen. De vechtstijl van Dai is gebaseerd op het van dichtbij neerhalen van vijanden met messen en zwaarden. Zijn unieke vaardigheid heet Draconic Aura en verhoogt al zijn stats aanzienlijk. Dai kan de speciale vaardigheid Wave Slash en de Avan Strash Coups de Grâce van het Avan Style Sword gebruiken.

Popp is de magiër van de groep en blinkt uit in handelen vanaf een veilige afstand. Meditatie, zijn unieke vaardigheid, vermindert de hersteltijd tussen elke vaardigheid. Zijn Special Skill is Crackle, een ijsmagie, en Popps Coups de Grâce heet Kafrizz, een verwoestende vuurspreuk.

Maam is een Warrior Priest, wat betekent dat ze zowel kan slaan als de groep kan helpen met helende magie. Ze hanteert een hamerspeer voor meele aanvallen en een magisch kogelgeweer voor specials. Haar unieke vaardigheid is Reload, waarmee ze haar geweren klaarmaakt om Midheal uit te voeren of de Coup de Grâce Magische kogel los te laten: Crackle, waarbij ze vijanden neerschiet met kogels die zijn doordrenkt met vorst.

 

 

Dan hebben we Hyunckel, de donkere ridder van de groep. Hyunckel is de leerling van Avan die de weg kwijt was, maar door een band terugkwam. Zijn stijl heet Dark Armour Blade en hij kan de Unique Skill Amdo gebruiken om zijn verdediging verder te verhogen door het harnas te dragen. We hebben Bloody Scryde voor zijn Coups de Grâce, een spiralende rode golf die enorme schade toebrengt aan elke vijand die erin terechtkomt.

Naarmate spelers verder komen in het verhaal, komen er nieuwe Battle Styles beschikbaar voor Maam en Hyunckel om Dai te helpen op zijn avontuur, met nog meer Skills en Coup de Grâce-vaardigheden om onder de knie te krijgen. Maam leert de Warrior Mastery Syle, waarmee ze vijanden overmeestert met haar behendigheid en close combat die ongeëvenaard zijn in kracht, en Hyunckel ruilt zijn zwaard in voor een speer maar is nog steeds even sterk als met zijn zwaard.

Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai is beschikbaar voor digitale voorbestellingen en voorverkoop op PS5™, PS4™, Xbox Series X|S™ en PC via Steam® en de Microsoft Store. Voorbestellingen voor de Nintendo Switch-versie zijn later beschikbaar. Spelers die het spel vooraf bestellen of kopen, ontvangen ook Dai's speciale outfit, "Legendary Hero," en de Bond Memory, "The Hero's Tutor." Dus als je die fantastische extraatjes wilt krijgen, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai, en ontketen je draconische krachten.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief