Is Battlefield 6 al gelekt?

Is Battlefield 6 al gelekt?

Het nieuws over de opvolger van Battlefield V is nogal schaars geweest. Er is tot nu toe niet veel informatie over Battlefield 6 beschikbaar, maar alles lijkt sinds het begin van het jaar in beweging te komen. Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts, bevestigde nog niet zo lang geleden dat Battlefield 6 dit voorjaar onthuld zou worden, en dat het ontwikkelteam zelfs voorliep op hun deadlines, wat verre van de huidige trend is. De release van het spel is gepland voor eind 2021.


Sindsdien staan fans van de serie te popelen om meer te weten te komen over Battlefield 6, maar er is nog geen video of wat voor beeldmateriaal van het spel verschenen, althans niet door officiële kanalen. Maar het lijkt erop dat Electronic Arts's aankondiging van een op handen zijnde onthulling van Battlefield 6 tien dagen geleden genoeg is geweest om de geruchtenmolen in beweging te krijgen, en vandaag kregen we een potentieel lek in handen. Het lijkt er inderdaad op dat beelden van het spel op het Internet zijn gelekt. Het gaat om twee afbeeldingen van lage kwaliteit die rechtstreeks uit een trailer lijken te zijn gehaald.

 


De beelden zijn in het weekend gepubliceerd en ze verdelen nu fans van de Battlefield serie in een debat over hun waarheidsgetrouwheid. Tom Henderson, een influencer, heeft beweerd dat ze waar zijn, maar niet iedereen is overtuigd. Ze lijken overeen te komen met wat eerder gerucht werd, namelijk dat Battlefield 6 een all-out oorlogservaring zou bevatten in de relatief nabije toekomst, rond de jaren 2030.

Niets van dit alles is bevestigd, dus het is het beste om deze informatie met een korreltje zout te nemen. We zouden de waarheid snel genoeg moeten ontdekken, want de onthulling van Battlefield 6 is aanstaande, het gerucht gaat dat het zelfs deze week zou kunnen gebeuren.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

11.81€
BF 2042
BF 2042
Dompel jezelf onder in de wereld van Stargate: Timekeepers, waar strategie en mysterie samenkomen in epische gevechten. Klaar voor de tijdmissie? De poorten roepen.
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief