Jujutsu Kaisen: Cursed Clash bevat alle iconische personages uit de manga

Jujutsu Kaisen: Cursed Clash bevat alle iconische personages uit de manga

De mangaserie van Gege Akutami staat bekend om de vele personages en Jujutsu Kaisen: Cursed Clash bevat de meest iconische personages. Natuurlijk kun je in het aankomende vechtspel spelen als de hoofdpersoon uit de serie, Yuji Itadori, maar ook als enkele van de krachtigste Jujutsu magiërs en vervloekingen. Personages als Satoru Gojo, Nobara Kusiragi en Megumi Fushiguro gebruiken hun speciale gevechtstechnieken om hun tegenstanders te overmeesteren in spannende gevechten. Maar als je een fan bent van kwaadaardige personages dan heeft Jujutsu Kaisen: Cursed Clash ook een grote selectie vervloekingen om uit te kiezen, waaronder Hanami, Mahito, Suguru Geto en Jogo.

Elk van deze personages heeft toegang tot unieke gevechtsbewegingen en speciale technieken die hun krachten uit de mangaserie weergeven. Omdat Jujutsu Kaisen: Cursed Clash een vechtspel is, zal de relatieve kracht van deze aanvallen op een andere schaal liggen dan in de manga. Als je de Jujutsu Kaisen-serie volgt, weet je al dat dit logisch is. Als Satoru Gojo iedereen zou doden met één keer Paars, zou alles snel saai worden. Daarom zul je merken dat de schade van bepaalde technieken niet op dezelfde manier wordt geschaald als in de manga, maar ze zijn zo spectaculair als je zou verwachten, vooral de Domain Expansions.

 

 

Alle personages tot nu toe bevestigd

De lijst met personages in Jujutsu Kaisen: Cursed Clash is behoorlijk groot en veel van hen zijn al onthuld. Bandai Namco heeft de volgende personages bevestigd: Yuji Itadori, Megumi Fushiguro, Nobara Kugisaki, Satoru Gojo, Aoi Todo, Eso & Kechizu, Hanami, Jogo, Kento Nanami, Mahito, Maki Zen'in, Panda, Suguru Geto, Toge Inumaki, Yuta Okkotsu en Ryomen Sukuna.

Met zo'n indrukwekkend rooster en misschien nog een paar die voor de lancering onthuld zullen worden, belooft Jujutsu Kaisen: Cursed Clash een spannende gevechtservaring waar fans van de mangaserie dol op zullen zijn.

De release van het spel staat gepland voor 1 februari op pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. Als je een exemplaar wilt bestellen, kijk dan bij de beste aanbiedingen voor Jujutsu Kaisen: Cursed Clash CD keys met onze prijsvergelijker.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : BYKING
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief