Instant Gaming EU
 
 

Jujutsu Kaisen Cursed Clash spelmechanisme trailer

Jujutsu Kaisen Cursed Clash spelmechanisme trailer

Het meest overmachtige personage in Jujutsu Kaisen, Satoru Gojo, nam even de tijd om de tag team mechanics in het aankomende anime vechtspel aan spelers uit te leggen. In Jujutsu Kaisen Cursed Clash wordt elke wedstrijd in 2v2 gespeeld, waarbij beide teamleden in synergie moeten werken en elkaar moeten helpen met hun unieke vervloekingen.

De trailer laat zien dat personages met een bepaalde chemie wat voordelen zullen hebben, maar er wordt niet vermeld wat er gebeurt als er een tag team is tussen twee personages die elkaar niet kennen. Yuji Itadori vecht samen met zijn broer Aoi Todo, terwijl hun Cursed Techniques verwoestende combo's kunnen uitvoeren op vijanden. Andere bevestigde combinaties in de trailer zijn die tussen Nanami en Gojo, en ook Panda samen met Toge Inumaki. Al met al hangt het af van je gameplaystijl.

 

 

Spelers moeten de Cursed Energy-meter verzamelen om hun speciale vaardigheden te kunnen gebruiken. Naarmate het gevecht vordert, kunnen personages Ultimate Moves, Joint Attacks en Awakened Moves gebruiken die het tij kunnen keren, zoals domain expansion. Tot nu toe zijn er zestien speelbare personages bevestigd, maar we verwachten nu al dat er meer zullen worden aangekondigd via DLC of een seizoenspas.

De offline modus vertelt het verhaal van de anime opnieuw, maar voegt enkele nooit eerder vertoonde scènes toe voor de die-hard fans. De vertelstand wordt gepresenteerd in een visuele romanstijl, zoals te zien was in Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections. Naarmate het verhaal vordert, vordert de relatiekaart en wordt de speler beloond met verschillende bonussen en beloningen.

Het online speltype biedt verschillende wedstrijdmodi, zowel tegen spelers als tegen CPU:

  • Online versus, waarin spelers in 2v2 gevechten worden gekoppeld aan andere spelers van over de hele wereld.
  • Online co-op modus met een partner om het op te nemen tegen CPU-tegenstanders met toenemende moeilijkheidsgraad.
  • Online lobby creëert een privélobby waar spelers hun vrienden kunnen uitdagen.

In het online speltype kunnen personages in level stijgen, waardoor hun basiseigenschappen toenemen of ze nieuwe uitrusting krijgen, waardoor de schade van een bepaald type aanval toeneemt. Naarmate het niveau van je personage stijgt, worden nieuwe aanpassingsopties ontgrendeld, waardoor je je personage kunt aanpassen om het helemaal van jezelf te maken.

Het spel wordt ontwikkeld door Byking, hetzelfde team dat werkte aan My Hero One's Justice 2. Jujutsu Kaisen Cursed Clash verschijnt op 2 februari 2024 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Pre-orders zijn open op alle platforms, en je weet wat dat betekent. Kijk in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste aanbiedingen voor Jujutsu Kaisen Cursed Clash en begin met het oefenen van je vervloekte technieken om je tegenstanders omver te werpen.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : BYKING
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief