Instant Gaming EU
 
 

Jujutsu Kaisen Cursed Clash verrast de fans met een minigame

Jujutsu Kaisen Cursed Clash verrast de fans met een minigame

Jujutsu Kaisen Cursed Clash zal over slechts twee dagen speelbaar zijn en er is een enorm legioen fans van de manga van Gege Akutami die wachten om zich onder te dompelen in de wereld. In het spel kun je de iconische personages uit de populaire mangaserie belichamen om deel te nemen aan spannende 2 tegen 2 actiegevechten. Manga en anime zijn altijd een belangrijke inspiratiebron geweest voor vechtgames. Titels als One Piece: Pirate Warriors 4 en Dragon Ball FighterZ boden hun eigen benadering van het genre met spannende vechtmechanieken. Nu zal Jujutsu Kaisen Cursed Clash hetzelfde doen.

Een honkbal mini-game?

Jujutsu Kaisen Cursed Clash is een vechtspel, maar ontwikkelaar Byking Inc. heeft ook een speciale minigame als nevenactiviteit in het spel opgenomen. Onder de naam Jujutsa 2024 kun je in het spel een arcade-stijl honkbalwedstrijd spelen waarvan de graphics doen denken aan de oude NES consoleklassiekers. Je kunt een kijkje nemen naar de gameplay met Yuta Okkotsu en Suguru Geto in de volgende video.

 

 

Jujutsa 2024 is geen kernonderdeel van de gameplay in Jujutsu Kaisen Cursed Clash. De minigame is slechts een bonus die alleen beschikbaar is voor degenen die de Digital Deluxe of Digital Ultimate editie van het spel kopen. Het is de moeite waard om te zeggen dat deze edities je ook toegang geven tot de Hidden Inventory/Premature Death DLC als die beschikbaar is, evenals enkele andere goodies zoals een exclusieve outfit set en het digitale artbook en de soundtrack in het geval van de Ultimate editie.

Nu het tweede seizoen van de anime geïnspireerd op de manga al is afgelopen, zijn de fans van het spel op zoek naar nieuwe manieren om van hun favoriete serie te genieten. Jujutsu Kaisen Cursed Clash biedt daarvoor de perfecte gelegenheid. Als je je wilt aansluiten bij Yuji Itadori en zijn vrienden in hun missie om de wereld te beschermen tegen de Curses, kun je onze prijsvergelijker gebruiken om Jujutsu Kaisen Cursed Clash vandaag nog te pre-orderen.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : BYKING
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief