BG PPC IG EN
 
 

Jujutsu Kaisen Cursed Clash onthult Yuji Itadori gameplay

Jujutsu Kaisen Cursed Clash onthult Yuji Itadori gameplay

Jujutsu Kaisen is een mangaserie gemaakt door Gege Akutami. Het volgt nu de stappen van andere populaire series in het genre en krijgt een videogame-adaptatie. Jujutsu Kaisen Cursed Clash is een vechtgame die het verhaal in de manga volgt. Het stelt je in staat om je onder te dompelen in de duistere wereld van de serie, een weergave van een modern Japan waar alle levende wezens vervloekte energie genereren uit hun negatieve emoties. Die energie is de oorsprong van krachtige Curses, een ras van spirituele monsters die geboren zijn om mensen kwaad te doen. De enige verdediging tegen hen zijn de Jujutsu magiërs, een aantal krachtige individuen die in staat zijn de vervloekte energie te beheersen om technieken uit te voeren die ze gebruiken om de Curses te bestrijden.

Betreed een wereld vol geheimen en gevaren

Jujutsu Kaisen Cursed Clash is een spannende actiegame waarin je je kunt onderdompelen in deze wereld en de iconische personages uit de mangaserie kunt belichamen om deel te nemen aan spannende 2v2-gevechten. In het spel kun je kiezen uit een groot aantal Jujutsu magiërs, waaronder de hoofdpersoon van de serie, Yuji Itadori. Hij is geen doorsnee tovenaar, maar een jonge student met een ongewone kracht die per ongeluk het vat wordt van een legendarische Vloek en daarbij ongelooflijke krachten krijgt. Je kunt Yuji Itadori in actie zien in de nieuwste Jujutsu Kaisen Cursed Clash-video.

 

 

De game biedt gameplay vol actie, spannende en dynamische gevechten en de mogelijkheid om het universum van de serie te ontdekken. Jujutsu Kaisen Cursed Clash biedt een intense ervaring die vergelijkbaar is met Dragon Ball FighterZ, Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections en One Piece Pirate Warriors 4.

Als je een fan bent van de mangaserie en je favoriete personages wilt vergezellen in een wereld vol gevaren, kun je onze prijsvergleicker gebruiken om nu al de beste aanbiedingen voor Jujutsu Kaisen Cursed Clash CD keys te vinden.

  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : BANDAI NAMCO Entertainment
  • Ontwikkelaar : BYKING
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 1 februari 2024
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief