You are here
We also support
 
 
 
 

Kena: Bridge of Spirits is eindelijk verkrijgbaar

Kena: Bridge of Spirits is eindelijk verkrijgbaar
NEWS 21 sep. 2021 09:00

Een van de spellen die veel aandacht kreeg toen de PlayStation 5 vorig jaar werd aangekondigd is Kena: Bridge of Spirits. De wonderlijke magische wereld die Ember Lab schiep is het scenario voor een episch avontuur waarin de jonge geestengids Kena overleden mensen moet helpen hun reis naar de geestenwereld voort te zetten. Omdat degenen die in Kena's wereld vastzitten mensen zijn die een traumatische dood hebben geleden of in hun vorige leven dingen onafgewerkt hebben gelaten, zal ze hun narigheid moeten begrijpen om hen verder te kunnen laten gaan. Maar de corruptie heeft zich over haar wereld verspreid, en Kena zal een manier moeten vinden om die te stoppen en de dingen te herstellen tot hoe ze in het verleden waren.

Het verhaal in Kena: Bridge of Spirits is een heel goed excuus om een prachtige wereld vol fantastische wezens te ontdekken, waaronder de Rot, kleine geesten metgezellen die Kena bij haar ondernemingen zullen helpen. Hen vinden en verzamelen wordt een essentieel onderdeel van het spel, want ze stellen Kena in staat speciale vaardigheden vrij te spelen. Puzzels om op te lossen, uitdagende vijanden om te verslaan in actie-gebaseerde gevechten en veel dingen om te ontdekken, waaronder het verleden van Kena, maken het spel tot een onvergetelijk avontuur dat veel spelers aan de haak zal slaan, alleen al vanwege de schitterende graphics die rechtstreeks uit een animatiefilm lijken te zijn gehaald. Je kunt wat meer over Kena: Bridge of Spirits ontdekken door de lanceringstrailer te bekijken.

 

 

Kena: Bridge of Spirits release

Hoewel de release van Kena: Bridge of Spirits een paar keer vertraging opliep, is het spel vandaag eindelijk verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, en PC via de Epic Games Store. Als je het spel zo leuk vindt dat je de fysieke versie wilt, zul je tot november moeten wachten. Natuurlijk kun je de prijzen voor Kena: Bridge of Spirits op onze website vergelijken om het tegen de beste prijs te kopen. 

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

event marvel
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief