BG PPC IG EN
 
 

Kena: Bridge of Spirits is weer uitgesteld

Kena: Bridge of Spirits is weer uitgesteld

Het maakte grote indruk toen het aan het begin van de zomer van 2020 werd gepresenteerd en sindsdien wachten veel spelers met ongeduld op Kena: Bridge of Spirits. Met een geplande release in de zomer van 2021 is veel informatie over het spel onthuld, zowel wat het verhaal als de gameplay betreft. 

Hoewel de release van Kena: Bridge of Spirits voor 24 augustus was gepland, was die al twee keer uitgesteld door Ember Lab. De release van het spel was oorspronkelijk gepland voor eind 2020, daarna werd het verschoven naar begin 2021, en helaas is Kena: Bridge of Spirits nu voor de derde keer uitgesteld. Hoewel het spel nu over minder dan een maand zou verschijnen, heeft Ember lab opnieuw uitstel aangekondigd via een verklaring die op Twitter werd geplaatst: 

 


'We hebben de moeilijke beslissing genomen om de release van Kena: Bridge of Spirits uit te stellen tot 21 september om het polijsten van het spel op alle platforms af te maken. Het team heeft ontzettend hard gewerkt en we vinden de extra tijd van cruciaal belang om de best mogelijke ervaring te garanderen. 

We weten dat velen van jullie staan te popelen om te spelen en we waarderen jullie geduld terwijl het team verder werkt om de beste versie van Kena af te leveren. "

 

Velen van jullie zullen wel teleurgesteld zijn, maar dit laatste uitstel zal niet al te lang duren, ook al ontneemt het de spelers een van de grootste releases van de zomer. Kena: Bridge of Spirits is misschien niet te vergelijken met een spel als Cyberpunk 2077, maar zowel gamers als spelontwikkelaars zullen waarschijnlijk nog lang in hun gedachten houden wat een voortijdige lancering kan aanrichten. 

 

 

In elk geval verschijnt Kena: Bridge of Spirits op 21 september voor PlayStation 4 , PlayStation 5, en PC via Epic Games Store. Om het spel voor de beste prijs te krijgen, hoef je alleen maar onze prijsvergelijker te bezoeken.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief