Kena: Bridge of Spirits komt erst deze zomer

Kena: Bridge of Spirits komt erst deze zomer
26 feb. 2021 15:00

Een van de spellen die onze aandacht trok toen de eerste lichting spellen voor de PlayStation 5 afgelopen zomer werd aangekondigd is Kena: Bridge of Spirits. Dit wonderlijke avontuur volgt het verhaal van een meisje dat leeft in een vreemde wereld die bewoond wordt door geesten. Als geestengids is het haar missie de geesten te helpen die niet meer kunnen overgaan omdat ze bedorven zijn. Om dat te doen krijgt ze de hulp van enkele schattige en piepkleine wezentjes die bekend staan als de Rot. Het spel heeft prachtige graphics die gebruik maken van alle mogelijkheden van de PlayStation 5 en het is een van de meest verwachte releases voor Sony's next-gen spelcomputer die vorig jaar werden aangekondigd. We verwachtten het al vrij snel te kunnen spelen, maar het lijkt erop dat we langer zullen moeten wachten dan we aanvankelijk dachten.

Een video die gisteren tijdens Sony's State of Play presentatie getoond werd ging gepaard met de aankondiging van een nieuwe releasedatum voor het spel. Kena: Bridge for Spirits verschijnt op 24 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, en PC via de Epic Games Store. Als je je afvraagt waarom er zoveel hype over het spel is, moet je de onderstaande video bekijken en enkele mogelijkheden van het spel ontdekken, waaronder de ontzagwekkend mooie graphics en enkele beelden van Kena die tegen vreselijk uitziende vijanden vecht.

 

 

Er zijn nog veel dingen te ontdekken over Een nieuwe Kena: Bridge for Spirits video werd gisteren getoond en we hebben een nieuwe verschijningsdatum voor het spel., en we hopen dat we in de komende maanden meer te weten komen over verschillende aspecten van het spel. Je vindt de beste prijs om het spel te kopen in onze prijsvergelijker als je besluit je aan te sluiten bij het legioen spelers dat reikhalzend wacht op een kans om het spel te spelen.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief