Kinguin october campaign COM + BG
 
 

Kena: Bridge of Spirits krijgt een New Game Plus modus

Kena: Bridge of Spirits krijgt een New Game Plus modus
NEWS28 sep. 2022 16:00

Ondanks dat het een geweldige spelervaring, een mooi verhaal en geweldige graphics biedt, mist Kena: Bridge of Spirits iets. Als je het spel eenmaal hebt uitgespeeld en alle vaardigheden hebt vrijgespeeld, is de tijd die je hebt om Kena optimaal te gebruiken nogal kort. Het spel voelt aan als een eenmalige reis die heel aardig is, maar die op het beste moment eindigt, waardoor je naar meer verlangt. Ja, het verhaal is compleet en alles, maar wie bereid is om verschillende paden door het spel te verkennen, heeft misschien te weinig wil om alles weer vrij te spelen. Gelukkig voegt de jubileumupdate de modus New Game+ toe, waarmee spelers het spel opnieuw kunnen beginnen op een hogere moeilijkheidsgraad, terwijl ze al hun unlocks behouden.

Kena: Bridge of Spirits is alweer een jaar oud, en het is vandaag ook voor het eerst beschikbaar op Steam. Bij deze gelegenheid bevat de jubileumpatch een reeks nieuwigheden die het spel op alle platforms nog interessanter maken. Naast de New Game+ modus heeft de update ook nieuwe toegankelijkheidsfuncties en de Charmstones toegevoegd. Dit zijn nieuwe soorten voorwerpen die Kena's stats en vaardigheden aanpassen. Daardoor kun je haar mogelijkheden aanpassen aan je favoriete speelstijl. De Charmstones zijn alleen te verkrijgen in de nieuwe Spirit Guide Trials, een reeks uitdagingen die je vaardigheden op verschillende manieren op de proef stellen, waaronder hindernisbanen, vechten tegen golven vijanden en eindbaasgevechten.

 

 

Met al deze toevoegingen brengt Kena: Bridge of Spirits veel meer speeluren met zich mee, waardoor je veel langer ondergedompeld kunt blijven in het fantasie-universum waarin het spel zich afspeelt. Je kunt onze prijsvergelijker gebruiken om de beste deals te bekijken en je Kena: Bridge of Spirits PC key te kopen als je dit epische avontuur wilt ontdekken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief