BG PPC IG EN
 
 

Killing Floor 3 onthult beelden van achter de schermen

Killing Floor 3 onthult beelden van achter de schermen

Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive is verheugd om een nieuwe video te delen van Killing Floor 3, het langverwachte volgende hoofdstuk van de uiterst succesvolle vlaggenschipfranchise Killing Floor van de studio - in ontwikkeling voor pc (via Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Na de onthullingstrailer van Killing Floor 3, die voor het eerst werd onthuld tijdens het Gamescom 2023 Opening Night Live-evenement, biedt de 'Making a Monster'-video een blik achter de schermen over de kunstzinnigheid, het vakmanschap en de passie die in de video zijn gestoken, waaronder het ontwerp en de ontwikkeling van de iconische Fleshpound, slechts een van de vele angstaanjagende Zeds waarmee spelers te maken krijgen als Killing Floor 3 wereldwijd wordt gelanceerd.

 

 

Sluit je aan bij Bryan Wynia, Creative Director bij Tripwire Interactive, samen met Neil Huxley en Milan Nikolic van Hydra Studios, voor een intiem gesprek over de inspiratie voor body horror, het creatieve proces en de productie van de onthullingstrailer van Killing Floor 3, waarin de angstaanjagende toon wordt gezet voor het volgende hoofdstuk in de legendarische actie/horror Killing Floor-franchise.

De strijd begint bij het vallen van de avond in Killing Floor 3

Killing Floor 3 is het volgende deel in de legendarische co-op actie/horror FPS-serie. Het jaar is 2091, 70 jaar na de gebeurtenissen in Killing Floor 2, en megacorp Horzine heeft het ultieme leger geproduceerd: een gehoorzame horde biotechnologische gedrochten genaamd Zeds. Het enige dat tussen deze helse creaties en de toekomst van de mensheid staat, is de rebelse schurkengroep Nightfall. In deze intense first-person shooter kruipen spelers in de huid van een Nightfall-specialist. Samen met maximaal vijf teamgenoten vechten ze door een door oorlog geteisterde, dystopische toekomst, overleven ze onverbiddelijke golven Zeds, ontgrendelen ze nieuwe vaardigheden en bouwen ze aan het ultieme arsenaal.

De nieuwste games die zijn ontwikkeld door Tripwire Interactive zijn Chivalry II en Maneater. Het bedrijf werd vorig jaar overgenomen door Embracer Group en is een dochteronderneming van Saber Interactive. Tijdens Embracers koopwoede van vorig jaar kocht de groep ook Gearbox Software, makers van de Borderlands-franchise, voor een deal van 1,3 miljard dollar. Recent nieuws laat echter zien dat Embracer opties overweegt om Gearbox Software al na één jaar te verkopen.

De vermoedelijke releasedatum voor Killing Floor 3 op PC, PlayStation 5 en Xbox Series X/S is eind 2024. Houd tot die tijd onze prijsvergelijker in de gaten voor de beste deals voor Killing Floor 3 en bereid je voor op een aanval.

  • Officiële website : Killing Floor 3
  • Categorieën : Actie
  • Uitgever : tripwire interactive
  • Ontwikkelaar : tripwire interactive
  • Modus : Solo, Co-op
  • Verschijningsdatum : Coming soon
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief