Instant Gaming EU
 
 

Kingdom Come: Deliverance II krijgt nieuwe trailer op Summer Game Fest

Kingdom Come: Deliverance II krijgt nieuwe trailer op Summer Game Fest

Deep Silver heeft meer informatie onthuld over het langverwachte vervolg, Kingdom Come: Deliverance II, het vervolg op de bekroonde actie-RPG, met een nieuwe trailer op het Summer Game Fest. Het nieuwste spel is opnieuw gemaakt door Warhorse Studios en neemt spelers mee naar een burgeroorlog in het 15e-eeuwse Bohemen. De trailer, getiteld Saints and Sinners, laat een aantal van de avonturen en gevaren zien waarmee spelers te maken krijgen tijdens hun reis door een wereld vol wraak, verraad en zelfontdekking.

 

 

Kingdom Come: Deliverance II is een direct vervolg op de eerste Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come. Deliverance II speelt zich af in de prachtige maar gevaarlijke wereld van het 15e-eeuwse Bohemen, gelegen in Centraal-Europa: Deliverance II gaat verder waar de eerste titel ophield en plaatst spelers in de maliënkolderlaarzen van Henry, de toegewijde zoon van een smid, op een missie om zijn vermoorde ouders te wreken. Hoewel de nieuwe titel het verhaal van Henry voortzet en als direct vervolg dient, belooft het ook een goed instapmoment te zijn voor nieuwkomers in de franchise.

     "In this thrilling sequel, players will traverse a meticulously crafted medieval landscape, from the humble confines of a blacksmith's forge to the grandeur of royal courts, while navigating the treacherous currents of a kingdom torn apart by civil war,"  belooft de uitgever.

De eerste Kingdom Come: Deliverance kwam uit in februari 2018 en bleek een meeslepende middeleeuwse open-wereld ervaring. Kingdom Come: Deliverance II werd in april van dit jaar aangekondigd met een belofte van een release in 2024, wat elke fan van de serie enthousiast maakte. De tweede game breidt zich uit over twee maps die twee keer zo groot zijn als die van zijn voorganger en spelers kunnen alles verkennen, van het majestueuze Trosky Castle tot het bruisende mijnstadje Kuttenberg. Met je middeleeuwse personage doorkruis je een zorgvuldig gemaakt middeleeuws landschap terwijl je door een door oorlog verscheurd koninkrijk vol gevaren navigeert.

Het gevechtssysteem van Kingdom Come: Deliverance II is herzien om het toegankelijker te maken en toch trouw te blijven aan zijn aard als representatie van authentieke middeleeuwse vechtkunsten. Spelers kunnen gevechten aangaan met elegant zwaardvechten tot dodelijke afstandsaanvallen, zoals de nieuw toegevoegde kruisbogen of primitieve buskruitwapens. Daarnaast belooft Warhorse Studios veel RPG-elementen en opties om missies op verschillende manieren te voltooien.

Kingdom Come: Deliverance II verschijnt later dit jaar voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series S|X, maar zonder definitieve datum. Je kunt alvast onze prijsvergelijker in de gaten houden voor de goedkoopste CD Keys op Kingdom Come: Deliverance II en keer terug naar de meest realistische middeleeuwse fantasiewereld in gaming.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief