Konami houdt een PES 2022 open bèta op consoles

Konami houdt een PES 2022 open bèta op consoles

Nu dat de UEFA Euro in volle gang is, heeft Konami zojuist een aankondiging gedaan die zonder enige twijfel alle voetbalfans in verrukking zal brengen. Na de aankondiging van hun samenwerking met SSC Napoli, waarvoor Konami nu de exclusieve rechten voor het seizoen 2022/2023 bezit, wat dus betekent dat de club in PES 2022 wordt geïntegreerd, ontdekten we vandaag dat er een beta op consoles beschikbaar is voor de opvolger van eFootball PES 2021

 

KONAMI is proud to announce that a new football experience is on its way!
To prepare for its launch, we'll be running an open beta prior to the game's official launch, as described below.
The purpose of this beta test is to evaluate the quality of the online matchmaking and connection to the servers.
Please note that gameplay mechanics, balancing, animations, and graphics are all under development and will be improved before the official launch.
With all that out of the way, we would like to invite you to participate in this open beta, and we would greatly appreciate it if you could share with us your thoughts and feedback on your experience.

 

De precieze naam van het spel is nog niet onthuld, en deze test heet de "New Football Game Online Performance Test", maar het is vrij waarschijnlijk dat het nieuwe speleFootball PES 2022 zal heten, of iets dergelijks. Wat we wel weten is dat je met deze bèta een voorproefje van het spel kunt krijgen, met vier van de teams die bij de release aanwezig zullen zijn: Barcelona, Juventus, Bayern München, en Manchester United. Het evenement stelt Konami ook in staat zijn servers te testen, wat nogal belangrijk is omdat deze eFootball PES 2022 op een nieuwe engine, de Unreal Engine, wordt ontwikkeld.

 

 

Er zijn nog geen officiële naam of verschijningsdatum voor het nieuwe spel bekendgemaakt, maar Konami heeft bevestigd dat eFootball PES 2022 op 21 juli wordt gepresenteerd. We weten nog niet wat we kunnen verwachten, maar we zouden beelden van het spel moeten krijgen en een verschijningsdatum, die logischerwijs in september moet vallen. Om aan de bèta deel te nemen en uit te vinden hoe je hem op de Xbox One, Xbox X/S, PS5 en PS4 kunt installeren, kun je de speciale F.A.Q op Konami's website bezoeken. De bèta is al beschikbaar en eindigt op 8 juli.

471.81€
PES 2021
PES 2021
  • Officiële website : PES 2021
  • Categorieën : Sports
  • Uitgever : Konami
  • Ontwikkelaar : Konami
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 15 september 2020
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief