Laatste Palworld update voegt de eerste raid boss toe

Laatste Palworld update voegt de eerste raid boss toe

De nieuwste Palworld update is een game-changer en introduceert de allereerste raid boss, Bellanoir. Deze belangrijke toevoeging, samen met talloze items, gebouwen, balansaanpassingen en bugfixes, is nu beschikbaar voor PC-spelers in versie 0.2.0.6. Xbox Series X|S-spelers zullen ook kennismaken met deze update, hoewel de releasedatum nog moet worden bekendgemaakt.

De raid is een van de vele nieuwigheden die Pockepair heeft beloofd in de roadmap van Palworld. Na de historische lancering die records brak die niemand had voorspeld, had Palworld nieuwe content nodig voor zijn spelers, en de ontwikkelaar lijkt zijn draai te vinden in dit aspect.

 

 

Aan het begin van de maand daalde het aantal gelijktijdige spelers van Palworld op Steam naar 60.000 gelijktijdige spelers. Maar na de update zijn de resultaten al zichtbaar. Palworld bereikte vorige week voor het eerst sinds maart meer dan 100.000 gelijktijdige spelers. De sterke daling was te verwachten voor een spel waarvan 15 miljoen exemplaren zijn verkocht op Steam en dat in januari meer dan 2 miljoen online gebruikers bereikte, een mijlpaal die maar door weinig spellen op het Valve-platform is bereikt. Ondanks de dalende cijfers is Palworld een succes en het spel haalt consequent 50.000 gelijktijdige spelers.

Naast de introductie van Bellanoir als raid boss, heeft de Palworld patch nieuwe vaardigheden toegevoegd aan Pals op de ranch, waardoor sommigen nieuwe items kunnen produceren. De UI heeft een quality-of-life behandeling gekregen en de basis heeft nieuwe commando's toegevoegd om aanpassingen die de speler wil maken te vergemakkelijken. Vergeet niet dat Palworld nog in early access is, wat betekent dat het spel nog veel gameplayverbeteringen zal ondergaan, zoals bugfixes.

De routekaart van Palworld staat vol spannende updates en verbeteringen. Bellanoir is nog maar het begin, met nog veel meer raid bosses gepland voor het spel. De toekomst bevat ook een PvP-modus, een verbeterd bouwsysteem, nieuwe eilanden, vrienden en technologieën, evenals servertransfers en migraties. Ontwikkelaar Pocket Pair onderzoekt ook de mogelijkheid om Palworld uit te breiden naar andere platforms dan PC en Xbox, wat een mooie toekomst voor het spel belooft.

Naast PC is Palworld ook beschikbaar voor Xbox Series X|S - maar de raid boss patch is dat nog niet, dus houd daar rekening mee. Als je wilt ervaren hoe het is om samen met je vrienden tegen een raid boss te vechten, kijk dan in onze prijsvergelijker voor de goedkoopste Palworld CD keys en begin je overlevingstocht.

17.56€
Palworld
Palworld
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief