Little Nightmares 2 is een succes

Little Nightmares 2 is een succes

Voor wie in het verleden Little Nightmares gespeeld heeft, komt dit misschien niet als een verrassing, want het door Tarsier Studios gemaakte horroravontuur is best een plezierig spel dat platformen en puzzels mengt om een unieke spelervaring te creëren. Maar Litte Nightmares 2 is een hit geworden waarvan al meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht, amper een maand nadat het verscheen, wat bewijst dat het even spannend en interessant is als zijn voorganger. De nieuwe gameplay mechanieken in het spel, waarbij je Mono en Six op verschillende manieren met elkaar kunt laten samenwerken om puzzels op te lossen terwijl ze de Signaal Toren proberen te bereiken, dragen bij tot een gloednieuwe ervaring die helemaal fris aanvoelt en tegelijk dezelfde griezelige sfeer behoudt die het originele Little Nightmares zo populair maakte.

 

 

Een enkele maand is genoeg geweest om de aandacht van heel wat spelers te trekken, en uitgever Bandai Namco heeft al laten weten hoe trots ze zijn op Little Nightmares 2 en de resultaten ervan. Senior Vice President Marketing, Content en Digitaal van het bedrijf heeft dat in een officiële verklaring onthuld:

"We zijn erg trots op het succes van Little Nightmares en echt dankbaar met hoe de fans het universum via de spellen en de strips hebben omarmd en hun geest aan het werk hebben gezet om de wildste theorieën over Little Nightmares te vinden. Dit zijn twee belangrijke mijlpalen voor een franchise die we binnen BANDAI NAMCO Entertainment Europe hebben gekoesterd en laten groeien, en ze zouden niet mogelijk zijn zonder de geweldige steun van de Little Nightmares gemeenschap. We kunnen niet wachten om met jullie te delen wat er nog gaat komen in het Little Nightmares universum."

Zijn verklaring impliceert dat het heel goed mogelijk is dat we in de toekomst nieuwe afleveringen in de serie zien komen. Maar het is beslist nog te vroeg om daarover te spreken. Little Nightmares 2 s een juweeltje dat veel spelers nog moeten ontdekken, en of ze nu van plan zijn het universum van het spel uit te breiden via DLC of een nieuw vervolg, ze moeten ons genoeg tijd laten om van Little Nightmares 2 te genieten.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Reward Event Travel to the world of Valisthea and do whatever it takes to save your homeland in Final Fantasy XVI - 72
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief