Instant Gaming EU
 
 

Little Nightmares II demo is beschikbaar op PC

Little Nightmares II demo is beschikbaar op PC

Er wordt vaak gezegd dat alles wat klein is schattig is, maar die uitspraak kan niet meer mis zijn als het gaat om Little Nightmares II. De lancering van het spel was oorspronkelijk gepland voor 2020, maar het is teruggeschoven zoals bij veel andere spellen dit jaar. De nieuwe releasedatum is 11 februari 2021, op de PC, PS4 en PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Als je een van die mensen bent die niet kunnen wachten op Little Nightmares II, zul je blij zijn te horen dat er een gratis demo beschikbaar is op Steam. Hiermee kun je kennismaken met Mono, het nieuwe personage in het spel, en kun je ongeveer dertig minuten spelen. De demo is op dit moment alleen beschikbaar op het platform van Valve, maar zal naar verwachting iets later op de consoles arriveren.

 

 

In tegenstelling tot zijn voorganger zal Little Nightmares II ons niet in de schoenen schuiven van Six, het kleine meisje in de gele regenjas. Deze keer zullen we spelen als Mono, een jongetje. In Little Nightmares heeft Six het voor elkaar gekregen om uit de Den te ontsnappen en we zullen haar ook in de nieuwe aflevering vinden, maar ze zal worden bestuurd door de computer. Naast het feit dat we Mono zullen besturen in plaats van Six, is Little Nightmares II ook anders omdat we deze keer buiten kunnen spelen. Hier begint het spel, in het bos, voordat Mono in de hut van Hunter, één van de bazen van het spel, Six ontmoet. Beiden zullen moeten samenwerken om zich een weg te banen naar de Zwarte Toren en het gezicht naar de Diffuser te richten. Het begeleiden van een paar personages zal de gameplay van het spel nieuw leven inblazen, waarbij platformen en puzzels vakkundig in elkaar overgaan. Je kunt acties uitvoeren die voorheen onmogelijk waren, zoals Mono en Six gebruiken om grotere objecten te verplaatsen. Little Nightmares II heeft ook dezelfde afschuwelijke sfeer als het eerste spel, dat een volledige onderdompeling blijft bieden terwijl je door de nachtmerrieachtige scenario's van het spel navigeert.

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief