You are here
We also support
 
 
 
 

Little Nightmares 2 onthult zijn lanceringstrailer

Little Nightmares 2 onthult zijn lanceringstrailer
10 feb. 2021 19:00

We weten al dat Little Nightmares zeer warm ontvangen werd, maar aan de vooravond van de release van zijn vervolg, Little Nightmares 2, hebben alle fans hun ogen gericht op het nieuwe spel. Volgens Bandai Namco heeft Little Nightmares meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht, maar het is binnenkort tijd om plaats te maken voor zijn opvolger, want Little Nightmares 2 lanceert morgen op PC, Playstation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. Een release op next-gen consoles is ook gepland voor later dit jaar.

Natuurlijk gaat de release van een videospel gepaard met een lanceringstrailer. Bandai Namco heeft een nieuwe video gepubliceerd die ons iets meer laat zien over Little Nightmares 2, en waarin we Mono's gezicht voor het eerst kunnen zien. Onverwacht legt de video de nadruk op de vreselijke sfeer die van het vorige spel een succes maakte en die doet denken aan spellen als Limbo.

 

 

Het belangrijkste verschil tussen het eerste en dit spel is dat je in Little Nightmares 2 niet Six maar Mono bestuurt. Samen moeten ze een hachelijke tocht afleggen om eindelijk de geheimen van de zendtoren te ontsluieren. Het recept blijft hetzelfde als in het vorige spel: nachtmerrieachtige monsters en een meeslepende sfeer dankzij de graphics en de keurige muziek. De nieuwigheid van het spelen met twee personages verandert de gameplay echter totaal. Hoewel Six bestuurd wordt door de AI, zal ze met Mono kunnen samenwerken om bepaalde hindernissen te overwinnen of puzzels op te lossen.

Als je een voorproefje wilt krijgen van wat Little Nightmares 2 voor je in petto heeft, is op alle platforms een gratis demo beschikbaar waarmee je ongeveer twintig minuten kunt spelen. Natuurlijk kun je, als je het eerste spel nog nooit gespeeld hebt, zowel Little Nightmares als het vervolg, Little Nightmares 2, tegen de beste prijs vinden door onze vergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost

    From the days of MTG tournaments coverage to all things gaming, I am interested in the latest games and gadgets, because a girl never can have enough of them!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen ×

antwoord answering the message of

500 karakters over

Rewards event evil west
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief