Little Nightmares 2 onthult zijn lanceringstrailer

Little Nightmares 2 onthult zijn lanceringstrailer

We weten al dat Little Nightmares zeer warm ontvangen werd, maar aan de vooravond van de release van zijn vervolg, Little Nightmares 2, hebben alle fans hun ogen gericht op het nieuwe spel. Volgens Bandai Namco heeft Little Nightmares meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht, maar het is binnenkort tijd om plaats te maken voor zijn opvolger, want Little Nightmares 2 lanceert morgen op PC, Playstation 4, Xbox One, en Nintendo Switch. Een release op next-gen consoles is ook gepland voor later dit jaar.

Natuurlijk gaat de release van een videospel gepaard met een lanceringstrailer. Bandai Namco heeft een nieuwe video gepubliceerd die ons iets meer laat zien over Little Nightmares 2, en waarin we Mono's gezicht voor het eerst kunnen zien. Onverwacht legt de video de nadruk op de vreselijke sfeer die van het vorige spel een succes maakte en die doet denken aan spellen als Limbo.

 

 

Het belangrijkste verschil tussen het eerste en dit spel is dat je in Little Nightmares 2 niet Six maar Mono bestuurt. Samen moeten ze een hachelijke tocht afleggen om eindelijk de geheimen van de zendtoren te ontsluieren. Het recept blijft hetzelfde als in het vorige spel: nachtmerrieachtige monsters en een meeslepende sfeer dankzij de graphics en de keurige muziek. De nieuwigheid van het spelen met twee personages verandert de gameplay echter totaal. Hoewel Six bestuurd wordt door de AI, zal ze met Mono kunnen samenwerken om bepaalde hindernissen te overwinnen of puzzels op te lossen.

Als je een voorproefje wilt krijgen van wat Little Nightmares 2 voor je in petto heeft, is op alle platforms een gratis demo beschikbaar waarmee je ongeveer twintig minuten kunt spelen. Natuurlijk kun je, als je het eerste spel nog nooit gespeeld hebt, zowel Little Nightmares als het vervolg, Little Nightmares 2, tegen de beste prijs vinden door onze vergelijker te bezoeken.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief