Magic: Legends open bèta is beschikbaar

Magic: Legends open bèta is beschikbaar

De fans van Magic the Gathering zijn ontelbaar. Het verzamelkaartspel is al heel wat jaren in zijn fysieke vorm verkrijgbaar, en ook al heeft het enkele concurrenten, het blijft wereldwijd een van de populairste. Wat de digitale versies ervan betreft, zijn er verschillende spellen die de mechaniek van het spel met verschillende gradaties van succes hebben nagebootst. Maar het universum van Magic the Gathering heeft ook een vrij rijke lore en die dient als basis voor het nieuwste MTG videospel. Magic: Legends benadert de franchise op een andere manier, en het laat je een planeswalker besturen om de verschillende dimensies van Dominaria te verkennen, maar in plaats van de typische kaartspel-mechanieken is het een actie-rollenspel dat doet denken aan de spellen uit de Diablo serie.

 

 

Magic: Legends past de kaartspel-mechanieken aan om ze deel te laten uitmaken van zijn progressiesysteem. De kaarten stellen de spreuken voor die je tijdens het spelen kunt uitspreken, en je kunt ze vrijspelen en verbeteren door fragmenten te verzamelen terwijl je met wezens vecht en queesten voltooit terwijl je vordert in het spel. Je kunt een "deck" samenstellen door een bepaald aantal kaarten te combineren om een bepaalde set krachten voor je personage te creëren en het naar believen te wijzigen om het aan te passen aan je favoriete speelstijl. 

 

"Het Magic: Legends ontwikkelingsteam is de laatste jaren bezig geweest met het creëren van een actie RPG ervaring zoals geen ander, die de machtsfantasie van het worden van een Planeswalker combineert met snelle gevechten gekoppeld aan strategische deckbuilding. Nu, na al dat harde werk, zijn we eindelijk klaar om je te verwelkomen in Open Beta." 

 

Als je zelf het universum van Magic: Legends zelf ontdekken, is er nu een open bèta beschikbaar op de PC. Je kunt het spel downloaden en spelen via Perfect World's digitale platform ARC of via Epic Games Store. Het enige wat je nodig hebt is een account aan te maken op het respectievelijke platform als je er nog geen hebt, en je zult de bèta kunnen spelen. 

Magic: Legends lanceert later dit jaar op PlayStation 4, Xbox One, en PC via Steam, ARC, en Epic Games Store.

  • Categorieën : Rollenspellen , Strategie , Hack & Slash
  • Uitgever : Perfect World Entertainment
  • Ontwikkelaar : Wizards of the Coast
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 23 maart 2021
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief