Magic: Legends' moeilijkheidssysteem uitgelegd

Magic: Legends' moeilijkheidssysteem uitgelegd

Magic: The Gathering was een van de pioniers van de Verzamelkaartspellen en het eerste spel dat een wereldwijde hit werd. Het werd gevolgd door andere zoals Pokémon, en we konden een tijdje later ook op onze computers van het spel genieten in verschillende vormen. Tegenwoordig staat het genre bol van allerlei soorten spellen met verschillende mechanieken en zelfs bedrijven als Blizzard hebben hun eigen verzamelkaartspel. Magic: The Gathering heeft nog steeds heel wat fans, en de aankondiging van Magic: Legends wekte bij hen veel verwachting, ook al is het spel een actie-rollenspel in plaats van een zuiver verzamelkaartspel.

 

 

Dit nieuwe gratis-te-spelen spel, geïnspireerd op het Magic: The Gathering universum, plaatst je in de schoenen van een machtige Planeswalker terwijl hij door Dominaria en andere planes avonturen beleeft. Je neemt deel aan snelle gevechten en verkent kaarten vol vijanden terwijl je grondstoffen verzamelt om kaarten vrij te spelen en te bekrachtigen die de verschillende vaardigheden voorstellen die je in gevechten kunt gebruiken.

Magic Legends design lead Adam Hetenyi heeft wat meer onthuld over de mechanieken in het spel in een nieuwe video en een blog post waarin hij vertelt over de verschillende moeilijkheidsgraden in het spel. Magic: Legends zal vier moeilijkheidsgraden bevatten, variërend van Normaal tot Meester. Elk ervan zal uitdagender zijn dan de vorige en je speelt ze vrij naarmate je vordert in het verhaal. Op de moeilijkere moeilijkheden zal de gameplay ook beïnvloed worden door allerlei betoveringen die een ander aspect van het spel kunnen veranderen en ofwel specifieke regio's of de hele wereld beïnvloeden.

 

 

Magic: Legends ziet eruit als een zeer interessante combinatie van Diablo 3 en Magic: The Gathering dat ergens dit jaar speelbaar moet zijn. Er is tot nu toe nog geen releasedatum voor het spel bevestigd, maar er is een open bèta evenement dat op 23 maart van start gaat. Als je er aan mee wilt doen kun je je aanmelden door naar de officiële website te gaan.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Van de berichtgeving over MTG-toernooien tot alles wat met gaming te maken heeft, ik ben geïnteresseerd in de nieuwste spellen en gadgets, want een meisje kan er nooit genoeg van hebben!

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief