Magic: Legends onthult zijn zesde klasse

Magic: Legends onthult zijn zesde klasse

Magic: Legends heeft veel kritiek gekregen sinds de open bèta van het spel een paar dagen geleden van start ging. De meest gehoorde klacht gaat over het feit dat een van de klassen tussen een soort betaalmuur zit. Aanvankelijk was de Dimir Assassin alleen te verkrijgen uit "booster packs", maar de druk veroorzaakt door alle klachten deed Cryptic er een vaste beloning uit de Battle Pass van maken. Elke Magic: Legends speler kan nu de nieuwe klasse in het spel vrijspelen, mits hij voldoende tijd in het spel heeft geïnvesteerd.

Na die aankondiging is de ontwikkelaar ook in detail ingegaan op de Dimir Assassin in een nieuwe video die alle krachten onthult van wat de zesde Planeswalker zal zijn die beschikbaar is in Magic: Legends.

 

 

De Dimir Assassin is een dodelijke vechter die in gevechten een paar spectrale messen gebruikt. Hij is het eerste personage in Magic: Legends waarvan de startset van spreuken niet aan een enkele kleur gebonden is. Hij combineert blauwe en zwarte mana om in een gevecht een vlaag van slagen op zijn tegenstanders los te laten en door het slagveld te sprinten. Ook ontsluit hij op niveau 30 de unieke desinformatie vaardigheid, die ook door andere planeswalkers gebruikt kan worden om vijanden te debuffen en de wezens die ze oproepen kracht te geven. Hij zal veel gebruik maken van aflegspreuken om zijn gevechtscapaciteiten op te voeren en de stroom van het gevecht te controleren. Deze nieuwe klasse is een zeer interessante toevoeging aan Magic: Legends en hij opent de deur naar andere klassen die zich vanaf het begin op meer dan één kleur mana richten.

Magic: Legends zal de komende weken waarschijnlijk aan meer veranderingen onderhevig zijn, want de feedback van de spelers die van de open bèta genieten blijft komen. Het spel moet op sommige punten nog wat bijgeschaafd worden, vooral wat betreft de "rubberbanding" waar nogal wat spelers last van hebben gehad. We zullen nog wat langer moeten wachten om te zien of de ontwikkelaars erin slagen al die problemen op te lossen.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

  • Categorieën : Rollenspellen , Strategie , Hack & Slash
  • Uitgever : Perfect World Entertainment
  • Ontwikkelaar : Wizards of the Coast
  • Modus : Solo, Multiplayer, Co-op
  • Verschijningsdatum : 23 maart 2021
Dive into the scorching sands of Assassin's Creed Mirage, where history becomes your weapon, and every hidden secret in the desert's labyrinth is a puzzle to solve. Get ready to embrace the shadows. Are you prepared for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief