Instant Gaming EU
 
 

Manor Lords consolideert zijn leiderschap met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren

Manor Lords consolideert zijn leiderschap met meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren

Manor Lords is een spannende city builder die al lang voor de release in Early Access veel spelers wist te boeien. Meer dan drie miljoen mensen hadden het spel al voor de release op hun verlanglijstje gezet en nu, slechts drie weken nadat Manor Lords in Early Access op het platform van Valve is verschenen, probeert een groot aantal spelers al een bloeiende gemeenschap op te bouwen onder hun bewind als feodale Lords. Historische authenticiteit en een spannende strategie-ervaring gebaseerd op solide gameplay-mechanieken zijn de hoogtepunten van Manor Lords. Het spel heeft zeker een mooie toekomst voor zich en de cijfers staven deze bewering.

Strategie op zijn best

Uitgever Hooded Horse heeft bevestigd dat Manor Lords al meer dan 2 miljoen keer is verkocht via verschillende digitale distributieplatforms op PC, waaronder Steam, GOG, Epic Games Store en Windows Store. Dit is nog indrukwekkender als je bedenkt dat de eerste miljoen exemplaren werden verkocht op dezelfde dag dat het spel in Early Access ging. Deze aantallen vertalen zich in een indrukwekkend aantal gelijktijdige spelers, die Manor Lords ver voor veel triple-A games van populaire franchises hebben geplaatst.

 

 

Toch heeft het spel nog een lange weg te gaan in Early Access, en de ontwikkelstudio staat open voor substantiële aanpassingen om het spel nog aantrekkelijker te maken. Onlangs onthulde Slavic Magic dat het wijzigingen zou aanbrengen om een van de grootste zorgen van de spelers weg te nemen: een handelssysteem waarmee spelers gemakkelijk ongelofelijke hoeveelheden geld konden verdienen door slechts één grondstof te verkopen.

Als je op zoek bent naar een goed strategiespel dat zich afspeelt in de middeleeuwen, dan is Manor Lords het antwoord. Gebruik gerust onze prijsvergelijker om vandaag nog een goedkope Manor Lords PC-sleutel te kopen en ontdek waarom het spel zo snel een grote hit is geworden als je nog niet over je eigen territorium regeert in het spel.

17.82€
Manor Lords
Manor Lords
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief