Manor Lords zal zijn bevoorradingssysteem veranderen als spelers akkoord gaan

Manor Lords zal zijn bevoorradingssysteem veranderen als spelers akkoord gaan

Manor Lords is nog zo'n spel dat al groot succes had voordat het werd uitgebracht. Het spel is onlangs Early Access gegaan, maar het stond al eerder op de erlanglijst van miljoenen spelers op Steam. Nu het eindelijk speelbaar is, hebben spelers eindelijk de gameplay ervaren en de algehele ervaring is wat ze ervan verwachtten. Het spel plaatst je in de schoenen van een middeleeuwse heer en daagt je uit om je territorium op te bouwen en te beheren, beginnend bij een klein dorp totdat je het hebt omgetoverd tot een bloeiend land. Bouwen, grondstoffen beheren, historische authenticiteit en middeleeuwse oorlogsvoering vormen de kern van deze unieke city builder, maar Manor Lords is nog steeds in ontwikkeling en de makers vragen de hulp van de gemeenschap om het te verbeteren.

 

 

Handel is te gemakkelijk

Van de weinige bezwaren van spelers die Manor Lords al hebben geprobeerd, is handel de meest relevante. Deze functie wordt als te krachtig beschouwd door de meeste spelers, die vinden dat het momenteel te makkelijk is om ongelooflijk rijk te worden door slechts één soort goederen te verkopen. Ontwikkelaar Slavic Magic heeft al iets gedaan om dit te verhelpen. Nu zal de prijs van een bepaald goed dalen als je er te veel van verkoopt, maar de studio is hier nog niet helemaal over uit. Ze hebben de hulp van de gemeenschap ingeroepen door een poll te openen op de Discord-server van het spel, waaruit blijkt dat ze geven om wat de spelers te zeggen hebben.

"I was never quite sure about it since I thought specializing regions in producing certain goods is how the game should be played. There are other possible ways to make sure players have what to spend their fortunes on in future builds. But of course, there is a risk players just won't have to build production chains at all if they can import everything without any consequence, possibly not having to interact with certain gameplay mechanics at all."

Manor Lords is momenteel een bestseller op Steam met een piek van meer dan 170.000 spelers in het afgelopen weekend. Het spel heeft nog een lange weg te gaan tot de definitieve versie wordt uitgebracht en er kunnen nog grote veranderingen in komen. Natuurlijk zijn de beste kortingen om Manor Lords te kopen en je onder te dompelen in de middeleeuwse wereld al beschikbaar met onze prijsvergelijker.

17.49€
Manor Lords
Manor Lords
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief