Eneba COM
 
 

Manor Lords - Het meest verwachte spel van april

Manor Lords - Het meest verwachte spel van april

Manor Lords is een middeleeuws simulatiespel voor territoriumbeheer, ontwikkeld door Slavic Magic, een onafhankelijke spelontwikkelaar uit Polen. Slavic Magic werd in 2016 opgericht door een groep ontwikkelaars met een passie voor geschiedenis en strategie. Manor Lords is het debuutproject van Slavic Magic en heeft positieve recensies ontvangen van de gamegemeenschap.

In het spel is het de belangrijkste taak van de speler om een eigen territorium op te bouwen en uit te breiden. Aanvankelijk beginnen spelers met een klein gebied waar ze:

  •     Architectonische gebouwen bouwen: huizen, markten, smederijen, enz.
  •     Voedsel en grondstoffen zoeken.
  •     Een stabiele economische omgeving voor het dorp creëren.

Zodra de bouw en de ontwikkeling van het territorium voltooid zijn, is de volgende taak voor de speler om zijn territorium uit te breiden door andere landen te veroveren. Spelers voeren real-time strategiegevechten op grote schaal met verschillende legers en gebruiken tactieken om de overwinning veilig te stellen.

 

 

Een van de sterke punten van het spel is de manier waarop de wereld van Manor Lords werkt. Spelers hebben de mogelijkheid om door de straten te lopen en met hun mensen te communiceren. Het dorpsleven voelt authentiek aan, van handel tot eten, en alle activiteiten worden bepaald door de beslissingen van de speler. De graphics van het spel zijn uitstekend, met levendige geluiden en ritmes waardoor de spelwereld echt levendig aanvoelt.

Manor Lords gaat 2024 in en heeft een ijzersterke start gehad. Met zijn veelbelovende gameplay veroverde het spel meteen de harten van fans, verzamelde al snel meer dan 2 miljoen verlanglijstjes en staat momenteel op de tweede plaats in de lijst van meest verwachte spellen, vlak na Hades II. De persoon achter het succes van Manor Lords toonde zich verrast over het succes van het spel en zei dat hij nooit had verwacht dat zijn spel zulke hoogten zou bereiken.

In een verklaring zegt ontwikkelaar Greg Styczeń dat "toen we de aankondigingstrailer voor het eerst lanceerden in 2020, mijn vriendin zei dat ze verwachtte dat ik 7000 verlanglijstjes zou krijgen." Styczeń was iets optimistischer dan dat en zette zijn eigen persoonlijke schatting op 14.000 verlanglijstjes. "Het volstaat te zeggen," zegt hij, "dat ik niet had verwacht dat het spel zoveel interesse zou wekken en meer dan twee miljoen zou halen. Ik hoop dat dit bemoedigend is voor andere ontwikkelaars die worstelen om hun spellen op de markt te krijgen. Ik had geen idee hoe het spel zou worden ontvangen en of ik slecht zou zijn in marketing, maar gelukkig werd ik niet ontmoedigd en bleef ik doorgaan."

Manor Lords staat gepland voor een release op 26 april 2024. Om de beste deals te krijgen voor dit langverwachte spel, raden we je aan de prijsvergelijker van dLcompare te gebruiken om een Manor Lords CD-sleutel te kopen.

18.92€
Manor Lords
Manor Lords
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief