Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse arriveert voor het eerst wereldwijd

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse arriveert voor het eerst wereldwijd

KOEI TECMO Amerika is verheugd aan te kondigen dat hun geremasterde klassieker over de hele wereld is aangekomen. Het originele spel, dat in 2008 exclusief in Japan werd uitgebracht voor de Nintendo Wii, is al meer dan tien jaar een van KOEI TECMO's meest gevraagde remasters, en dit is de eerste keer dat Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse voor het eerst te spelen is, niet alleen in Noord-Amerika, maar op meerdere consoles en PC.

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse speelt zich af tien jaar nadat vijf meisjes op mysterieuze wijze verdwenen tijdens een maanlichtfestival op Rogetsu Isle, een eiland in het zuiden van Japan. Hoewel alle meisjes uiteindelijk werden gered, gingen hun herinneringen verloren, met alleen de vage herinnering aan een enkele melodie en een schijnbaar bezeten gemaskerde vrouw die danste in het maanlicht. Nu, tien jaar later, met nog steeds geen herinnering aan de gebeurtenissen rond hun verdwijning, zijn twee van de vijf meisjes overleden, en de resterende drie tieners -- Ruka Minazuki, Misaki Aso en Madoka Tsukimori -- gaan terug naar het griezelige eiland om het mysterie van de dood van hun vrienden op te lossen, en tegelijkertijd het mysterie van de achtergelaten herinneringen te ontrafelen. 

 

 

Het geremasterde spel bevat ook een geheel nieuwe fotomodus, samen met nieuwe en gewijzigde kostuums, en verbeterde graphics, waaronder de verbeterde weergave van schaduwen en licht, wat een meer meeslepende en angstaanjagende ervaring oplevert. Bovendien zijn de films en personagemodellen in het spel opgepoetst om een verhaal te leveren dat zowel narratief als esthetisch schittert als de drie overgebleven meisjes proberen hun verleden te herontdekken voordat ze opnieuw slachtoffer worden. 

Naast de standaardversie van het spel heeft KOEI TECMO America ook een speciale Digital Deluxe Edition uitgebracht. Deze unieke editie van het spel is digitaal verkrijgbaar en bevat de Rogetsu Isle Dinner Party Costume Set en een digitaal kunstboek met originele soundtrack.

Bovendien heeft iedereen die het digitale exemplaar van het spel koopt voor 22 maart 2023 de mogelijkheid om de vroege aankoopbonus te downloaden: Ruka Exclusive Costume "Marie Rose Outfit" uit de Dead or Alive serie. Er is ook een speciaal save bonus kostuum voor fans die Fatal Frame: Maiden of Black Water al hebben gespeeld. Als je Mask of the Lunar Eclipse speelt op hetzelfde apparaat waarop opgeslagen gegevens van Maiden of Black Water staan, ontvang je als bonus de Camera Obscura Hat.

Het veelgeprezen horrorspel is nu digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC. Bekijk onze prijsvergelijker voor de beste deals voor Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse en garandeer je vroege aankoop speciale bonus.

Je kunt een reactie plaatsen of reageren op een bericht door in te loggen×

antwoordanswering the message of

500 karakters over

Are you prepared to step onto the pitch in EA Sports FC 24, where victory is just a goal away and the thrill of the game knows no bounds? Get ready for the ultimate football experience. Are you up for the challenge?
DLCompare Extension
Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief